Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 329)
Eva Posthuma de Boer Ei
Vijfentwintig recepten waarin eieren centraal staan.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Julius Jaspers BBQ
In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022
E-book
Weight Watchers 365 dagen
mix & match ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes in meer dan 1 miljoen combinaties
Kookboek met 365 afslankrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Yvette van Boven Van Boven in het wild zakboek
Gids met planten die in het wild geplukt kunnen worden, met vegetarische recepten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub3, 183 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Angelo Menta Rooksignalen
spelen met vuur; barbecueën, koken, roken
Verzameling barbecue-, grill- en open vuurrecepten. Met beschrijvingen van verschillende methoden en technieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | REBO Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Karin Gaillard | Teuntje Klinkenberg Kunst en koken
kookboek van Keramiekmuseum Princessehof
Verzameling internationale gerechten bedacht door toonaangevende chef-koks, culinair schrijvers, bakkers en andere bevlogen foodies, geïnspireerd op museaal, soms eeuwenoud serviesgoed. Met veel kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 416 pagina's | 2023
Gedrukt boek
Leendert Alberts Hop
de eerste bierrevolutie in Nederland
Verhandeling over de beginjaren van de Nederlandse bierindustrie, van de 14e tot de 16e eeuw.
Non-fictie
Nederlands | 390 pagina's | Prometheus, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Alida Babel Het Cassave kookboek
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Stichting Babel Food Resort, Plantage Republiek, Suriname | 2022
Gedrukt boek
Iwan Driessen | Stephanie Lücken | Pieter Smits Rijsel
het kookboek
Recepten en verhalen uit de keuken van het Amsterdamse restaurant Rijsel.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Gianluca Di Taranto Wine class
de druif; ontdek het verhaal van druif tot wijn, van Alvarinho tot Zinfandel
Overzicht van tientallen verschillende wijndruiven. Met veel foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Janine Quispel-Duisterhof | Flora Bakker Gezellig dat ik er ben
Recepten, ingedeeld naar de seizoenen, en verhalen over koken en gastvrijheid.
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Kyosei, [Rotterdam] | 2022
Gedrukt boek
Stefanie Van Haudenhove | Tom Botte Onze smaken van Zuid-Frankrijk
de plant-based keuken van Stefanie; la cuisine végétale de Stefanie
Sfeervolle foto's van een restaurant in Zuid-Frankrijk, aangevuld met recepten op plantaardige basis.
Non-fictie
Frans | Nederlands | 150 pagina's | Stichting Kunstboek, [Oostkamp] | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ
Kookboek met recepen voor de houtskoolbarbecue, met speciale aandacht voor de hibachi- en de kettle-bbq.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Loïc Voor de vrienden
Recepten van de Belgische televisiekok voor uiteenlopende gezelschappen en gelegenheden, van een intieme tête-à-tête tot een uitgebreide familiebarbecue. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 197 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Marcelo Ballardin Oak
de smaken van Marcelo Ballardin
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Wine Class - de druif
Ontdek het verhaal van druif tot wijn, van alvarinho tot zinfandel
Nederlands | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Niek Berendsen Achter de koezen
klassieke en moderne recepten uit de provincie Groningen
Nederlands | 230 pagina's | Profiel, Bedum | 2022
Gedrukt boek