Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 495)
José Bianca Feestelijk haken
Werkbeschijvingen voor het haken van feestelijke decoraties.
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's (ePub3, 81 MB) | Tirion Creatief, Utrecht | 2013
E-book
Martine Steenstra Groente
Groente is gezond, dat weet iedereen. Maar steeds meer mensen ontdekken dat groente ook vooral lekker is. Begin de dag met roerei met tomaat en spinazie, lunch met een goedgevulde salade en zet ‘s avonds een snelle groentepasta op tafel. Groente speelt de hoofdrol, vis en vlees voor wie wil de bijrol. Met speciaal voor lastige eters: kinderfavorieten waarvan geen hap blijft liggen! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's (ePub3, 35 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2013
E-book
Corrie Verschoor | Jolanda Zuydgeest Traktatietoppers
traktaties voor elke gelegenheid met patronen, eenvoudig zelf te maken!
Knutselideetjes voor traktaties ter gelegenheid van een verjaardag, geboorte of ander feestje; met dieren als thema. Met patronen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's (ePub2, 4,5 MB) | Cantecleer, Baarn | 2007
E-book
Sascha Blase-Van Wagtendonk Meer kant haken
romantische mode- en woonaccesoires; à la Sascha
Stapsgewijze beschrijving van 15 romantische mode- en woonaccessoires, van poncho, kimono en kralentasje tot kussen, mandje en kanten konijn, voor beginners en gevorderden. Met grote kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 19 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017
E-book
Anja Helmink Het geheim van de bakker
bakkersverhalen en -recepten uit heel Nederland
Achttien bakkers geven hun geheimen prijs en vertellen samen het verhaal van de rijke bakkershistorie in Nederland.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | De Banier, Apeldoorn | 2017
E-book
Roberta Pagnier Pastabijbel
van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla...
Non-fictie
Nederlands | 613 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Simon Giaccotto Pizzabijbel
van caprese tot margherita en van napoletana tot quattro formaggi
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende...
Non-fictie
Nederlands | 660 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Rutger van den Broek Het makkelijke bakboek
Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet nodig. Van kaneelscones met cranberry's tot tuttifrutticake, van amandelcroissants tot baklava met walnoten en van chocoladesalami tot gemberpannenkoeken....
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Bart van Olphen Vis uit blik 2
Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik. Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Stefan Kleintjes Eten voor de kleintjes
kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten
Stefan Kleintjes helpt ouders al 40 jaar om kinderen van 0 tot 4 jaar zelf te leren eten. In deze nieuwe editie van Eten voor de kleintjes is ook aandacht voor moeders die geen of gedeeltelijk borstvoeding geven. Een op de drie moeders stopt namelijk na drie maanden met borstvoeden. Dankzij de nieuwe editie is de succesvolle Kleintjes-methode nu ook voor deze snel groeiende groep ouders toepasbaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 198 pagina's (ePub2, 58 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Sascha Blase-van Wagtendonk Sjaals haken à la Sascha
Werkbeschrijvingen voor het haken van sjaals en omslagdoeken.
Non-fictie
Nederlands | 45 pagina's (ePub2, 21 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Dendennis Kawaii haken
vol met maffe amigurumi's
Werkbeschrijvingen voor het haken van kleine poppetjes geïnspireerd op de Japanse trend kawaii, zoals emotie wolkjes, een ijsje met een gezichtje en een eenhoorn.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's (ePub3, 17 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Dennis van den Brink Dendennis viert feest!
feestelijke figuren haken
Werkbeschrijvingen voor het haken van kleine poppetjes rond het thema feest, van feestvarken en muurbloempje tot uitsmijter en ouwe taart.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Mireille D'hous | Leonie Schellingerhout Haken & sfeer
slippers, tassen, omslagdoeken & meer
Werkbeschrijvingen voor het haken van verschillende voorwerpen, van slippers, tassen, schaaltjes en kussens.
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's (ePub3, 15 MB) | Tirion Creatief, Utrecht | 2015
E-book
Gerrit Jan Groothedde Het antidieetboek
afvallen zonder kuren of andere fratsen volgens Eetschrijver
De auteur is van mening dat de samenleving een dikmakende leefwijze opdringt, met onnodige suikers. In dit boek laat hij met veel uitleg en tips zien dat een gezondere leefwijze ook leuk en lekker kan zijn.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's (ePub2, 0,7 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Louis Paul Boon Eten op zijn Vlaams
Doorspekt met anekdotes en jeugdherinneringen geeft de Vlaamse auteur (1912-1979) een aantal recepten uit de ‘ware Vlaamse volkskeuken’.
Non-fictie
Nederlands | 1139 pagina's (ePub3, 40 MB) | De Arbeiderspers, Amsterdam | 2015
E-book
William Cortvriendt Hoe word je 100?
de feiten over hoe we gezond en jong blijven
In alledaagse taal zet een arts het belang van een gezonde leefstijl en de kracht van voeding uiteen.
Non-fictie
Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 4,4 MB) | Lucht, Amsterdam | 2015
E-book
William Cortvriendt Maak je niet dik
van onzinnige diëten tot het ongezondste overheidsadvies ooit; maar vooral over wat wel gezond is en hoe we blijvend kunnen afvallen
Elk jaar telt Nederland tussen de 6.000 en 13.000 onnodige sterfgevallen. Oorzaak? Een onjuist en wetenschappelijk volledig achterhaald voedingsadvies dat luidt: vermeerder de consumptie van koolhydraten en verminder de vetconsumptie. Het gevolg is schokkend: er sterven 10 tot 20 keer meer mensen door dit verkeerde voedingsadvies dan het jaarlijkse aantal verkeersdoden! In Maak je niet dik rekent William Cortvriendt af met onzinnige en vaak ongezonde hypes en populaire vermageringsdiëten. Op basis...
Non-fictie
Nederlands | 219 pagina's (ePub2, 0,9 MB) | Lucht, Amsterdam | 2015
E-book
Erik van Loo Soepen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book