Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 281 - 300 (van 450)

Filteren

  • Rens Kroes The party edition

    Inspirerend kookboek met feestelijke recepten die verrassend anders opgebouwd zijn met een 'gezond' tintje.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 54 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Annemieke de Kroon | Alice van Nieuwenhuizen Lekker makkelijk

    het kookboek voor mannen

    Lekker makkelijk kookboek voor mannen Als je goed voor je lijf wilt zorgen, kun je het beste zelf koken, met verse ingrediënten. Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan de slag dus! Je hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar je kunt prima een basislevel keukenskills onder de knie krijgen. Lekkere gerechten, korte beschrijvingen, geen moeilijk gedoe. Gezond en voedzaam, dus geen flauw gevoel in de sportschool...

    Non-fictie

    Nederlands | 61 pagina's (ePub2, 44 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Meneer Wateetons | Sjoerd Mulder Worstbijbel

    van malen tot knopen en van drogen tot roken

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke...

    Non-fictie

    Nederlands | 729 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Jaap Seidell | Jutka Halberstadt Jongleren met voeding

    kleine en grote vragen over een leven lang gezond eten

    In ‘Jongleren met voeding’ scheppen wetenschappers Jaap Seidell en Jutka Halberstadt duidelijkheid in de voedselverwarring. Gezond eten is een levenslang proces, en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar het maken van de juiste voedingskeuzes kan soms aanvoelen als jongleren met allerlei soorten informatie. Wat is gezond, en wat niet? Moet ik hypes wel of niet volgen? En is mijn eten eigenlijk wel duurzaam en diervriendelijk geproduceerd? In dit boek beantwoorden Seidell en Halberstadt...

    Non-fictie

    Nederlands | 279 pagina's (ePub2, 0,9 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Meike Schaling Kleine taartjes

    Kleine taartjes van Petit Gâteau: voor alle bakkers

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Tess Posthumus Cocktails

    's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. In Cocktails geeft Tess Posthumus haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour tot aan de alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear. Naast meer dan 80 cocktails geeft Tess informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 230 pagina's (ePub3, 10 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Isabel Boerdam Vegabijbel

    van pompoenstoof tot courgettespaghetti en van falafel tot knolselderijsteak

    VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERS Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza. Maak...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 131 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Amber Albarda Eet jezelf mooi, slank & gelukkig kookboek

    AMBER ALBARDA SCHREEF EERDER EET JEZELF MOOI, SLANK & GELUKKIG, HET KLEURRIJKE LIJFBOEK VOOR IEDEREEN DIE ZIJN GEZONDHEID BELANGRIJK VINDT, MAAR ÓÓK LEKKER WIL LEVEN. In dit kookboek biedt Amber de lezer praktische handvatten om haar methode succesvol te kunnen toepassen, geeft ze gaandeweg talloze essentiële gezondheidstips en trakteert ze je uiteraard op verrassend lekkere recepten. Aan de hand van bijna 70 gezonde gerechten leer je je gezondheid een impuls te geven, voel je jezelf weer energiek...

    Non-fictie

    Nederlands | 460 pagina's (ePub2, 34 MB) | Spectrum, Houten | 2012

    E-book

  • Hannah Van Ongevalle Come take a sip with me

    Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen...

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 149 MB) | Horizon, Antwerpen | 2015

    E-book

  • Erik van Loo | Nicole Willemse Sauzen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 60 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rens Kroes Rens

    mijn lifestyle guide; met mind & body rituals, powerfood en tips voor een bewust leven

    Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS - Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl. Hoe ziet mijn ochtend er uit? Hoe vaak sport ik? Hoe deel ik mijn keuken in? Hoe relax ik na een drukke dag? Hoe verzorg ik mijn huid? Hoe maak ik zo bewust mogelijk mijn keuzes? In dit boek vertel ik je er alles over. Naast voeding zijn ook positief denken...

    Non-fictie

    Nederlands | 91 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Vis

    Een boek vol verrukkelijke visgerechten, waarin uiteraard de schaal- en schelpdieren niet ontbreken. Over het algemeen zijn ze snel klaar en is de bereiding eenvoudig. Tegelijkertijd zijn de gerechten vaak heel verrassend en dat heeft natuurlijk alles te maken met het geheim van lekker koken: het goed combineren van de juiste ingrediënten. * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te krijgen * alles getest: 'de recepten lukken altijd' * van klassiek tot trendy Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,5 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009

    E-book

  • Paulami Joshi De bijbel van de Indiase keuken

    Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Klaartje Scheepers Van aardappel tot avocado

    De eerste Allerhande verscheen in 1954. Zevenhonderdduizend exemplaren werden van deze eerste krantjes gedrukt en in een straal van een kilometer rond alle Albert Heijn-fi lialen – super-markten waren er nog niet – huis aan huis verspreid. Stel je eens voor dat je alle edities van Allerhande op een rij naast elkaar zou leggen, alsof ze borden op een heel lange tafel vormen, met aan het ene hoofd van de tafel een bord uit 1954, en aan de andere kant een bord van nu. Achter al die borden zitten talloze...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Janneke Vreugdenhil Koolhydraatarme bijbel

    250 recepten met weinig en met langzame koolhydraten

    Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame koolhydraten, zonder daarbij in te leveren op smaak. Van gegrilde tonijn met komkommer-avocadosalade tot koolraap-carbonara en steak béarnaise. En van mokkasmoothies en proteïnebrood tot Thai beef salad en pompoenlasagne. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 807 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Dennis 'noskos' van Koutrik Het vuur de baas

    alle geheimen van het BBQ Genootschap in één overzichtelijk handboek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het vuur de baas verzamelt de meest gestelde vragen op barbecuegebied in één boek. Welke barbecue moet ik aanschaffen? Wat is de juiste brandstof? Hoe steek ik mijn barbecue veilig aan? Hoe maak ik zelf goede rubs en sauzen? Wat heb ik nodig om mee te doen aan een BBQ-wedstrijd? Barbecue-autoriteit Dennis van Koutrik, oprichter van Het BBQ Genootschap, geeft antwoord op al deze vragen en laat je zien dat ook jij het vuur de baas kunt zijn....

    Non-fictie

    Nederlands | 332 pagina's (ePub3, 13 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Chris van Tulleken De voedselfuik

    waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?

    Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.

    Non-fictie

    Nederlands | 347 pagina's (ePub2, 4,2 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Cisca Breedijk Wie laat ons omfietsen naar de HEMA?

    het succesverhaal van de vrouw die miljoenen flessen wijn verkocht

    Belevenissen van de wijnkoopster van de HEMA, een functie die zij aanvaardde zonder in eerste instantie verstand van wijn te hebben.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's (ePub2, 1,7 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2013

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15 (actief)
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 23
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder E-book

Leesvorm

  1. Voor e-reader394

Voor

  1. Volwassenen446
  2. Jeugd17

Inhoud

  1. Non-fictie424
  2. Fictie12

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten428
  2. Gezin & Gezondheid95
  3. Literatuur & Romans28
  4. Biografie & Waargebeurd24
  5. Mens & Maatschappij13
  6. Filosofie & Religie8
  7. Geschiedenis & Politiek7
  8. Reizen & Vrije Tijd5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd7
  2. Dagelijks leven5
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Poëzie, Gedichten & Rijmpjes1
  5. Lichaam & Gezondheid1
  6. Samenleving1
  7. Young Adult1
  8. Spanning & Avontuur1

Auteur

  1. Julius Jaspers20
  2. Rutger van den Broek9
  3. Alain Caron7
  4. Carola van Bemmelen7
  5. Jennifer ter Heide7
  6. Amber Albarda6
  7. Bart van Olphen6
  8. Mari Maris6
  9. Sandra Bekkari6
  10. Janneke Vreugdenhil5
  11. Karolien Olaerts5
  12. Rens Kroes5
  13. Elise Gruppen4
  14. Jeroen Hazebroek4
  15. Jonah Freud4
  16. Leonard Elenbaas4
  17. Lisette Kreischer4
  18. Marjolein Dubbers4
  19. Mieke Kosters4
  20. Nina de Bruijn4
  21. Ramon Brugman4
  22. Susan Herrmann Loomis4
  23. Anne Marie Reuzenaar3
  24. Annemieke de Kroon3

Taal

  1. Nederlands449
  2. Engels1

Jaar

  1. 20252
  2. 202418
  3. 202330
  4. 202227
  5. 202151
  6. 202045
  7. 201938
  8. 201841
  9. 201742
  10. 201627
  11. 201540
  12. 201429
  13. 201319
  14. 20126
  15. 20115
  16. 20105
  17. 20097
  18. 20084
  19. 20072
  20. 20033
  21. 20012
  22. 19981
  23. 19951
  24. 19941
  25. 19811

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken