Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 450)
Karen Groeneveld | Marleen Willebrands Kookboek van Nederlands-Indië
recepten uit vier eeuwen geschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2019
Gedrukt boek
Sang-Ah Yoo De bijbel van de Koreaanse keuken
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap
Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 766 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
José Pizarro Basque
Spaanse recepten uit San Sebastián & omstreken
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Russell Norman Polpo
een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2013
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Annette van Ruitenburg | Tanja van den Berge De smaak van Texel
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Kwoklyn Wan Chinese takeaway veggie
meer dan 70 vegetarische Chinese gerechten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2020
Gedrukt boek
Tony Kitous | Dan Lepard Comptoir Libanais Express
Non-fictie
Nederlands | 280 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Tieme Hermans Noosh-e-Jaan
een culinaire wereldreis per fiets
Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Walter Marskamp | Sally Mitchell Smaak
de plantaardige keuken van Yerba
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Alex Jackson Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Janny de Moor | Nico de Rooij | Albert Tielemans Vorstelijk tafelen in Nederland
onze vaderlandse kookgeschiedenis
Overzicht van de culinaire ontwikkeling in Nederland vanaf het begin van de jaartelling, met recepten van vorstelijke gerechten en 150 andere gerechten uit de Nederlandse kookgeschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | [Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst], [Heemstede] | 2014
Gedrukt boek
Parijs
Culinaire gids voor de Franse hoofdstad.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken
Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Emma Spitzer Opvallende smaken uit een joodse keuken
gerechten van een joodse moeder met invloeden uit het Midden Oosten, Polen, Rusland en New York
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Mas van Putten | Carl Lemette Asian soul food
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018
Gedrukt boek
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Oded Oren Oren
een persoonlijke verzameling recepten uit Tel Aviv
Ode aan culinair Tel Aviv van de Israëlische chef-kok, met recepten die variëren van streetfood en smaakmakers tot uitgebreide hoofdgerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Maria Lam | Julie Ng Maancake & Jasmijn
100 geheime recepten van Chinese moeders
Non-fictie
Nederlands | 311 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek