Zoekresultaten
Resultaat 301 - 308 (van 308)
Lekker eten
interviews met chef-koks en restaurateurs
Bundel interviews met beroemde maar niet zo in de schijnwerper staande chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 150 pagina's | Elsevier, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Erik Spaans De regionale keuken van Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Natalie MacLean Rood, wit en overal gedronken
een persoonlijke reis door de wereld van wijn
Non-fictie
Engels | 304 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Jan Gheysens Brusselse wafels en andere heerlijkheden
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Lannoo, Tielt, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Sue Lawrence A cook's tour of Scotland
from Barra to Brora in 120 recipes
Overzicht van honderdtwintig Schotse recepten, afgewisseld met enkele persoonlijke verhalen en foto's van de schrijfster.
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Headline, London | 2006
Gedrukt boek
Paul van Waarden Het Nieuw Nederlandsch Kookboek
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Stichting Heren van Waarde, Rotterdam | 2006
Gedrukt boek
Pierre Tachon Les volailles
Frans | 112 pagina's | Les Éditions Culinaires, Issy-les-Moulineaux | 2006
Gedrukt boek