Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 301 - 320 (van 454)

Filteren

  • Rutger van den Broek Koekjesbijbel

    Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas

    Verzameling koekjesrecepten van de voormalig 'Heel Holland Bakt'-winnaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 689 pagina's (ePub3, 48 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Kees Raat Chocoladebijbel

    van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

    Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 120 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Tieme Hermans Noosh-e-Jaan

    een culinaire wereldreis per fiets

    Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete kolen compleet

    grillen & koken met een kamado

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018

    Gedrukt boek

  • Tasty kookboek

    alles wat je nú wilt maken

    Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to cook a baked potato, en nu zelf de keuken in wil. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Dus als je meer dan 40 seconden nodig hebt: het one and only Tasty kookboek! Bron: Flaptekst,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018

    Gedrukt boek

  • Jeroen Thijssen Johannes van Dam

    de biografie

    Levensbeschrijving van de Nederlandse culinaire journalist (1946-2013), gevreesd om zijn scherpe oordeel en nog scherpere pen.

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's (ePub2, 34 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Mari Maris Saladebijbel

    van bietenpolonaise tot Caesar en van Niçoise tot zilte aspergesalade

    Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het...

    Non-fictie

    Nederlands | 759 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Katrien Hoebers Madam confituur

    confituur, jam, gelei en marmelade

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | M-Books, Antwerpen | 2018

    Gedrukt boek

  • Hilary Akers Expert aan tafel

    hoe word je restaurantcriticus?

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • James Whetlor Geit

    bereiden en eten

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Simple smart BBQ

    In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Peter Klosse Wildbijbel

    werken met wild

    Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Bart van van Olphen Vis voor elke dag

    meer dan 100 recepten met duurzaam gevangen vis

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt voor elke dag, op elk gewenst moment. Van bakkeljauwkroketjes, tonijntosti en pasta met kokkels en witte wijn tot tajine met rode poon, viskoekjes en risotto met kreeft. Een...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Mariëlla Beukers Wijnkronieken

    twintig eeuwen Nederlanders en wijn

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018

    Gedrukt boek

  • Margaux Maeterlinck | Christophe Declercq Sweet foodista

    vijftig recepten voor funky patisserie

    Non-fictie

    Nederlands | 157 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018

    Gedrukt boek

  • Trudy van der Wees De kookschool van Oom Iwan

    the Dutch chef in post-Victoriaans Engeland

    Biografie van de Nederlandse meesterkok (1871-1957) en schrijver van 'The victory cookery book' dat hem de bijnaam The wizzard of the kitchen bezorgde.

    Non-fictie

    Nederlands | 112 pagina's | Uitgeverij De Muze, Leiden | 2018

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16 (actief)
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 23
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Volwassenen
  • Verwijder 2018
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen

Type

  1. Gedrukt boek428
  2. E-book26

Voor

  1. Jeugd10

Inhoud

  1. Non-fictie436

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten385
  2. Gezin & Gezondheid41
  3. Reizen & Vrije Tijd9
  4. Filosofie & Religie7
  5. Natuur & Dieren6
  6. Mens & Maatschappij6
  7. Geschiedenis & Politiek5
  8. Hobby4
  9. Sport4
  10. Literatuur & Romans4
  11. Biografie & Waargebeurd3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2

Auteur

  1. Vitataal9
  2. Sophie Matthys8
  3. Danny Jansen5
  4. Guillaume Marinette4
  5. Nicole Pisani4
  6. Patricia Snijders4
  7. Bart van Olphen3
  8. Carla Bardi3
  9. Carol Beckerman3
  10. Donna Hay3
  11. Jamie Oliver3
  12. Jasper Kool3
  13. Jean-François Mallet3
  14. Jord Althuizen3
  15. Libelle3
  16. Sabine Koning3
  17. Weight Watchers3
  18. Aidah Samphani2
  19. Alain Caron2
  20. Annemieke Jansen2
  21. Arno van Elst2
  22. Caroline Hwang2
  23. Delphine Steelandt2
  24. Elisabeth2

Taal

  1. Nederlands441
  2. Engels13
  3. Duits2
  4. Frans1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken