Zoekresultaten
Resultaat 301 - 320 (van 448)
Jasper Kool Het ultieme tostiboek
Krokant van buiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees. Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jet van Nieuwkerk Uit huis met Jet
voor een happy & healthy studentenleven, niet te streng en al helemaal niet saai
Een (hand/kook)boek voor meisjes die moeten geloven aan het volwassen worden. Vader of moeder zorgt niet meer elke dag dat er iets voedzaams op tafel staat, je (studenten)huis moet je zélf schoonhouden en door al dat gestudeer en gefeest is het wel belangrijk om je ook fit blijven te voelen. Ik leer hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Ik laat zien dat je ook voor weinig geld een gezonde, verse maaltijd op tafel kunt zetten. Weg met die droge pasta, rode saus uit pot en geraspte kaas die smaakt...
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Donald Deschagt | Sophie Matthys Zeegroenten
koken met algen en wieren; gezond én goed voor de planeet
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | M-Books, Antwerpen | 2018
Gedrukt boek
Frans Buijs Het koosjere bakboek
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's | Uitgeverij Amphora Books, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek
Meneer Wateetons | Sjoerd Mulder Worstbijbel
van malen tot knopen en van drogen tot roken
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke...
Non-fictie
Nederlands | 729 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Isabella van As Bouillon
gezond, lekker en hartverwarmend
Non-fictie
Nederlands | 74 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Carla Bardi Vegetarisch
voorgerechten & snacks, soepen & salades, pasta & granen, groenten & bonen, desserts
Non-fictie
Nederlands | 118 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2018
Gedrukt boek
Nahid Hassan | Isa Ekstam Vega curry
60 vegetarische Indiase recepten
Authentieke, vegetarische recepten zoals de Bengalen en Indiërs die thuis bereiden, voor gerechten met diepe, rijke, aromatische smaken door de combinatie van veel verschillende specerijen.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Becht, Haarlem | 2019
Gedrukt boek
Jacques Hermus Het heerlijke noorden
de beste adressen van Friesland, Groningen en Drenthe; culinaire streekgids
Adressen in het noorden van Nederland waar ambachtelijke en biologische producten gemaakt dan wel verkocht worden.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Fontaine uitgevers, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Jennifer Foster | Lianne Koster Het hagelslagboek
Zoete en hartige recepten met hagelslag in de hoofdrol.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Scriptum, [Schiedam] | 2018
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Koekjesbijbel
Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas
Verzameling koekjesrecepten van de voormalig 'Heel Holland Bakt'-winnaar.
Non-fictie
Nederlands | 689 pagina's (ePub3, 48 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Kees Raat Chocoladebijbel
van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 120 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Tieme Hermans Noosh-e-Jaan
een culinaire wereldreis per fiets
Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete kolen compleet
grillen & koken met een kamado
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Tasty kookboek
alles wat je nú wilt maken
Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to cook a baked potato, en nu zelf de keuken in wil. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Dus als je meer dan 40 seconden nodig hebt: het one and only Tasty kookboek! Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018
Gedrukt boek
Jeroen Thijssen Johannes van Dam
de biografie
Levensbeschrijving van de Nederlandse culinaire journalist (1946-2013), gevreesd om zijn scherpe oordeel en nog scherpere pen.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's (ePub2, 34 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018
E-book
Mari Maris Saladebijbel
van bietenpolonaise tot Caesar en van Niçoise tot zilte aspergesalade
Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het...
Non-fictie
Nederlands | 759 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Hiljo Hillebrand Broodbijbel
van allinson tot zuurdesembrood
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...
Non-fictie
Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Katrien Hoebers Madam confituur
confituur, jam, gelei en marmelade
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | M-Books, Antwerpen | 2018
Gedrukt boek