Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 301 - 320 (van 403)

Filteren

  • Hilary Akers Expert aan tafel

    hoe word je restaurantcriticus?

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Margaux Maeterlinck | Christophe Declercq Sweet foodista

    vijftig recepten voor funky patisserie

    Non-fictie

    Nederlands | 157 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018

    Gedrukt boek

  • Andreas Neubauer I ❤ chocolade

    Kookboek met zoete recepten op basis van chocolade.

    Non-fictie

    Nederlands | 95 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2018

    Gedrukt boek

  • Mark Hockenhull Soep

    eenvoudige soepen, crèmesoepen, koude soepen, gevuld & stevig, klassieke soepen, dessertsoepen, bouillons

    Non-fictie

    Nederlands | 118 pagina's | Rebo productions, Noordwijkerhout | 2018

    Gedrukt boek

  • Mari Maris Saladebijbel

    van bietenpolonaise tot Caesar en van Niçoise tot zilte aspergesalade

    Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het...

    Non-fictie

    Nederlands | 759 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Carola van Bemmelen De gelukkige eter

    voor een relaxte relatie met eten

    Uitleg over het brein in relatie tot eetgedrag, met als doel je streefgewicht te behalen en te behouden.

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's (ePub2, 21 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Nahid Hassan | Isa Ekstam Vega curry

    60 vegetarische Indiase recepten

    Authentieke, vegetarische recepten zoals de Bengalen en Indiërs die thuis bereiden, voor gerechten met diepe, rijke, aromatische smaken door de combinatie van veel verschillende specerijen.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Becht, Haarlem | 2019

    Gedrukt boek

  • Tieme Hermans Noosh-e-Jaan

    een culinaire wereldreis per fiets

    Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete kolen compleet

    grillen & koken met een kamado

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018

    Gedrukt boek

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Simple smart BBQ

    In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Peter Klosse Wildbijbel

    werken met wild

    Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Bart van van Olphen Vis voor elke dag

    meer dan 100 recepten met duurzaam gevangen vis

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt voor elke dag, op elk gewenst moment. Van bakkeljauwkroketjes, tonijntosti en pasta met kokkels en witte wijn tot tajine met rode poon, viskoekjes en risotto met kreeft. Een...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • James Whetlor Geit

    bereiden en eten

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Sergio Herman Sergio's smaakmakers

    70 recepten voor thuis

    In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super...

    Non-fictie

    Nederlands | 372 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Jonneke de Zeeuw Mooncake

    het bakboek; van bolo di pistacho tot medovik & fantacake

    Zeventien thuisbaksters van buitenlandse komaf, woonachtig in Nederland, delen elk drie van hun favoriete zoete baksels.

    Non-fictie

    Nederlands | 250 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan sweet food

    Raw food zoete hapjes en desserts zonder gluten en geraffineerde suikers van de twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.

    Non-fictie

    Nederlands | 122 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Marc Declercq West eats East

    ontdek de gerechten en cocktails van China, Japan, Thailand, Vietnam

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16 (actief)
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2018
  • Verwijder Bord-, denk- en kansspelen
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek369
  2. E-book34

Voor

  1. Volwassenen398
  2. Jeugd14

Inhoud

  1. Non-fictie393

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten403
    1. Dieet & Gezond82
    2. Basiskookboeken80
    3. Keukens49
    4. Vegetarisch38
    5. Bekende Chefs27
    6. Bakboeken19
    7. Drankboeken4
  2. Gezin & Gezondheid55
  3. Filosofie & Religie8
  4. Hobby5
  5. Natuur & Dieren5
  6. Mens & Maatschappij5
  7. Reizen & Vrije Tijd4
  8. Sport3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd8
  2. Lichaam & Gezondheid1
  3. Persoonlijke onderwerpen1

Auteur

  1. Sophie Matthys8
  2. Vitataal8
  3. Danny Jansen5
  4. Guillaume Marinette4
  5. Marjolein Dubbers4
  6. Nicole Pisani4
  7. Patricia Snijders4
  8. Voedingscentrum4
  9. Bart van Olphen3
  10. Carla Bardi3
  11. Carol Beckerman3
  12. Jamie Oliver3
  13. Jasper Kool3
  14. Jean-François Mallet3
  15. Jord Althuizen3
  16. Sabine Koning3
  17. Aidah Samphani2
  18. Alain Caron2
  19. Annemieke Jansen2
  20. Bas Kast2
  21. Carola van Bemmelen2
  22. Caroline Hwang2
  23. Denise Kortlever2
  24. Donna Hay2

Taal

  1. Nederlands399
  2. Engels5

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken