Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 301 - 320 (van 346)

Filteren

  • Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen

    In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is....

    Fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny

    het hele jaar door

    Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Sergio Herman Sobremesa

    mijn Ibiza

    In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Freddy Tratlehner Lekker Fred

    dit zijn de ingrediënten

    Kookboek met o.a. familierecepten van BN’er.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 24 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Hans Spitsbaard Taartbijbel

    van red velvet en tarte citron tot chocoladetaart met gezouten karamel

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 28 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Sergio Herman Sergio's smaakmakers

    70 recepten voor thuis

    In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super...

    Non-fictie

    Nederlands | 372 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Estée Strooker Estée kookt

    de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018

    E-book

  • Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas Amsterdam

    van het land op het bord

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Restaurant De Kas, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Herman den Blijker | Jaap van Rijn Vlees

    Dit e-book is niet geschikt voor zwart/wit e-readers Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je...

    Non-fictie

    Nederlands | 402 pagina's (ePub3, 48 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014

    E-book

  • Loïc Van Impe Loïc

    the rookie cook; snel, makkelijk en niet duur

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017

    Gedrukt boek

  • Peter Gillis Hatseflats!

    de lekkerste gerechten voor het hele gezin

    Selectie eenvoudige recepten van de Nederlandse ondernemer Peter Gillis (1962), bekend van de realitysoap 'Familie Gillis: massa is kassa’. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | Vesper, [Amsterdam] | 2023

    Gedrukt boek

  • Ramon Beuk | Joost Bos Terug naar mijn roti

    een smaakvolle ontdekking van Suriname

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Uitgeverij Marmer, Baarn | 2015

    Gedrukt boek

  • Wil Demandt | Jonah Freud | Nell Westerlaken Altijd zondag

    de keuken van Wil Demandt

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Wes Schreutelkamp The Streetfood Club

    Nederlands | 224 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    Gedrukt boek

  • Marie-josee Koks De Kookbijbel na je maagverkleining

    ruim 150 recepten van marieskookwereld

    Non-fictie

    Nederlands | 124 pagina's | Bariatrie Groep Nederland, [Eindhoven] | 2020

    Gedrukt boek

  • Nigel Slater Greenfeast

    50× snel & vega

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Jord Althuizen | Kasper Stuart Black Smoke 2

    fire, ice & BBQ-attitude

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    Gedrukt boek

  • Oliver Sievers Baas van de BBQ

    Vleesrecepten voor de barbecue met bijpassende sauzen, dips, rubs en bijgerechten.

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022

    Gedrukt boek

  • Delicious. Weekend

    50 voor-, 50 hoofd-, 50 nagerechten

    Nederlands | 320 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2025

    Gedrukt boek

  • Sabine Koning Het airfryerboek

    75 makkelijke recepten voor elke dag

    Nederlands | 182 pagina's | Becht, Haarlem | 2025

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 10
  3. 11
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16 (actief)
  9. 17
  10. 18
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Bekende Chefs
  • Verwijder Nederlands

Type

  1. Gedrukt boek311
  2. E-book35

Voor

  1. Volwassenen344
  2. Jeugd20

Inhoud

  1. Non-fictie334
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten346
    1. Basiskookboeken115
    2. Dieet & Gezond63
    3. Vegetarisch52
    4. Bakboeken46
    5. Keukens44
    6. Drankboeken3
  2. Gezin & Gezondheid19
  3. Reizen & Vrije Tijd5
  4. Sport4
  5. Mens & Maatschappij3
  6. Filosofie & Religie2
  7. Aarde & Klimaat2
  8. Natuur & Dieren1
  9. Economie & Management1

Onderwerp: Jeugd

  1. Dagelijks leven8
  2. Sport & Vrije tijd8
  3. Familie & Gezin1
  4. Natuur & Dieren1

Auteur

  1. Jamie Oliver22
  2. Jord Althuizen19
  3. Yotam Ottolenghi12
  4. Donna Hay11
  5. Rutger van den Broek8
  6. Yvette van Boven8
  7. Hugh Fearnley-Whittingstall7
  8. Jeroen Meus7
  9. Sergio Herman7
  10. Rukmini Iyer6
  11. David Frenkiel5
  12. Hidde de Brabander5
  13. Joris Bijdendijk5
  14. Luise Vindahl5
  15. Oliver Sievers5
  16. Freddy Tratlehner4
  17. Rudolph van Veen4
  18. Vivian Reijs4
  19. Garrelt Schuil3
  20. Loïc Van Impe3
  21. Miljuschka Witzenhausen3
  22. Mounir Toub3
  23. Nadiya Hussain3
  24. Niven Kunz3

Jaar

  1. 20256
  2. 202425
  3. 202337
  4. 202245
  5. 202157
  6. 202048
  7. 201941
  8. 201825
  9. 201715
  10. 201610
  11. 20156
  12. 20148
  13. 20134
  14. 20122
  15. 20115
  16. 20104
  17. 20083
  18. 20071
  19. 20052
  20. 20021
  21. 19991

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken