Zoekresultaten
Resultaat 321 - 340 (van 488)
Samuel Levie | Maarten Kuiper De worst story
de reis van drie vrienden
Non-fictie
Nederlands | 293 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Vanessa Bolosier De Creoolse keuken
zonnige smaken uit de Cariben
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Het heden ik kookboek
bij candida en voedselovergevoeligheid
LET OP! Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers. Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende foto’s. Natuurlijk! Gaat over écht eten. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij. Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk...
Non-fictie
Nederlands | 429 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Jennifer Gezond leven doe je zo!
voeding, beweging en ontspanning
Praktische recepten voor ontbijt, lunch en warme maaltijd waarbij de nadruk ligt op vers, biologisch en een snelle bereiding. Met veel informatie, vier weekmenu’s en boodschappenlijstjes.
Non-fictie
Nederlands | 393 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Franz Conde Pure Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Terra, Houten | 2015
Gedrukt boek
Yasmin Othman Atelier confiserie
bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Linda Shearer Superfood
met als held in deze uitgave; avocado
Kookboek met recepten waarbij avocado als hoofdingrediënt fungeert. Grote variatie aan type recepten, van eenvoudige smoothies tot wat meer tijdrovende hoofdgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Van Duuren Media, [Culemborg] | 2015
Gedrukt boek
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Wijn in 30 seconden
de belangrijkste begrippen en wetenswaardigheden voor wijnliefhebbers
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2016
Gedrukt boek
Lisette Bossert Toen was koken heel gewoon
Interviews met tien mensen uit heel verschillende (eet)culturen die in de jaren vijftig/zestig opgroeiden over de rol van eten in hun leven, gevolgd door bijpassende recepten.
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Loopvis, Groningen | 2015
Gedrukt boek
Mari Maris Groentebijbel
van aardappelpuree tot zuringsoufflé
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante...
Non-fictie
Nederlands | 527 pagina's (ePub2, 15 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Rens Kroes Powerfood
van Friesland naar New York; pure recepten van Rens Kroes; voor een happy & healthy lifestyle
Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast...
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's (ePub2, 123 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie
echt eten voor een gezonder, energieker leven
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
De wereld van de stroopwafel
het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Uitgeverij Lineke Eerdmans, [Naarden] | 2015
Gedrukt boek
Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers
voor kids
Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 134 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2015
Gedrukt boek
Rolien Scheepbouwer | Nicoletta Tavella Gewoon gezond
stapsgewijs naar gezond en lekker eten
Veel informatie over gezonde voeding, aangevuld met recepten uit de mediterrane keuken die hier goed bij aansluiten.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Van Duuren Media, [Culemborg] | 2015
Gedrukt boek
Esmee Köhler Het normale dieet
Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 1,9 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Elisabeth Johansson Puur & gezond koken
Non-fictie
Nederlands | 153 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2016
Gedrukt boek
Tim Anderson Nanban
verwarmende gerechten uit Japan
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget
ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's | Uitgeverij De Banier, [Apeldoorn] | 2013
Gedrukt boek