Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 321 - 340 (van 488)

Filteren

  • Samuel Levie | Maarten Kuiper De worst story

    de reis van drie vrienden

    Non-fictie

    Nederlands | 293 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2015

    Gedrukt boek

  • Vanessa Bolosier De Creoolse keuken

    zonnige smaken uit de Cariben

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016

    Gedrukt boek

  • Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Het heden ik kookboek

    bij candida en voedselovergevoeligheid

    LET OP! Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers. Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende foto’s. Natuurlijk! Gaat over écht eten. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij. Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk...

    Non-fictie

    Nederlands | 429 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Jennifer Gezond leven doe je zo!

    voeding, beweging en ontspanning

    Praktische recepten voor ontbijt, lunch en warme maaltijd waarbij de nadruk ligt op vers, biologisch en een snelle bereiding. Met veel informatie, vier weekmenu’s en boodschappenlijstjes.

    Non-fictie

    Nederlands | 393 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Franz Conde Pure Italiaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Terra, Houten | 2015

    Gedrukt boek

  • Yasmin Othman Atelier confiserie

    bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...

    Non-fictie

    Nederlands | 251 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2015

    Gedrukt boek

  • Linda Shearer Superfood

    met als held in deze uitgave; avocado

    Kookboek met recepten waarbij avocado als hoofdingrediënt fungeert. Grote variatie aan type recepten, van eenvoudige smoothies tot wat meer tijdrovende hoofdgerechten.

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Van Duuren Media, [Culemborg] | 2015

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...

    Non-fictie

    Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Wijn in 30 seconden

    de belangrijkste begrippen en wetenswaardigheden voor wijnliefhebbers

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2016

    Gedrukt boek

  • Lisette Bossert Toen was koken heel gewoon

    Interviews met tien mensen uit heel verschillende (eet)culturen die in de jaren vijftig/zestig opgroeiden over de rol van eten in hun leven, gevolgd door bijpassende recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 94 pagina's | Loopvis, Groningen | 2015

    Gedrukt boek

  • Mari Maris Groentebijbel

    van aardappelpuree tot zuringsoufflé

    Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante...

    Non-fictie

    Nederlands | 527 pagina's (ePub2, 15 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rens Kroes Powerfood

    van Friesland naar New York; pure recepten van Rens Kroes; voor een happy & healthy lifestyle

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast...

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's (ePub2, 123 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie

    echt eten voor een gezonder, energieker leven

    In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019

    E-book

  • De wereld van de stroopwafel

    het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!

    Non-fictie

    Nederlands | 204 pagina's | Uitgeverij Lineke Eerdmans, [Naarden] | 2015

    Gedrukt boek

  • Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers

    voor kids

    Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 134 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2015

    Gedrukt boek

  • Rolien Scheepbouwer | Nicoletta Tavella Gewoon gezond

    stapsgewijs naar gezond en lekker eten

    Veel informatie over gezonde voeding, aangevuld met recepten uit de mediterrane keuken die hier goed bij aansluiten.

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Van Duuren Media, [Culemborg] | 2015

    Gedrukt boek

  • Esmee Köhler Het normale dieet

    Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 1,9 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Elisabeth Johansson Puur & gezond koken

    Non-fictie

    Nederlands | 153 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2016

    Gedrukt boek

  • Tim Anderson Nanban

    verwarmende gerechten uit Japan

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2016

    Gedrukt boek

  • Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget

    ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker

    Non-fictie

    Nederlands | 101 pagina's | Uitgeverij De Banier, [Apeldoorn] | 2013

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17 (actief)
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 25
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen

Type

  1. Gedrukt boek453
  2. E-book35

Voor

  1. Volwassenen473
  2. Jeugd21

Inhoud

  1. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten385
  2. Gezin & Gezondheid26
  3. Literatuur & Romans7
  4. Biografie & Waargebeurd7
  5. Filosofie & Religie6
  6. Mens & Maatschappij3
  7. Geschiedenis & Politiek2
  8. Hobby1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd6
  2. Lichaam & Gezondheid1
  3. Natuur & Dieren1
  4. Leren & Ontdekken1
  5. Young Adult1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg6
  2. Vitataal5
  3. Alain Caron4
  4. Erik van Loo4
  5. Floor van Dinteren4
  6. Jennifer ter Heide4
  7. Julius Jaspers4
  8. Pascalle Bonnier4
  9. Rutger van den Broek4
  10. Wim de Jong4
  11. Anne Marie Reuzenaar3
  12. Aram van Beek3
  13. Bart van Olphen3
  14. Carla Bardi3
  15. Christophe Declercq3
  16. Francis van Arkel3
  17. Robèrt van Beckhoven3
  18. Sharon Numan3
  19. Sue Quinn3
  20. Voedingscentrum3
  21. Wendy Walrabenstein3
  22. Amber Albarda2
  23. Anna Helm Baxter2
  24. Anne Fleur Sanders2

Taal

  1. Nederlands484
  2. Engels6
  3. Chinese talen1
  4. Frans1
  5. Indonesisch1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken