Zoekresultaten
Resultaat 321 - 340 (van 356)
Vlaamse Compostorganisatie Het restjeskookboek
60 recepten om meer uit je eten te halen
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Christel Schollaardt | Marianne Oosterop Waar brunchen we dit jaar?
meer dan 120 recepten voor brunch en buffet
Recepten voor (Paas)brunch of buffet, ingebed in persoonlijke herinneringen aan de sinds 1987 gehouden jaarlijkse gezamenlijke paasbrunch van de auteurs.
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Uitgeverij De Muze, Leiden | 2018
Gedrukt boek
Caroline Hwang Basisboek Korea
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Becht, Haarlem | 2018
Gedrukt boek
Marco van Keijzerswaard Foodbrusher
food design voor iedereen; ontdek nieuwe ideeën en laat je inspireren
Non-fictie
Nederlands | 145 pagina's | Parel & Moer, Haarlem | 2018
Gedrukt boek
Monique van der Vloed Puur natuur groente
heerlijke recepten en tips om elke dag meer groente te eten
Uitleg over het hoe en waarom van het eten van grote hoeveelheden groente: 1.500 gram per dag.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Passie, [Oegstgeest] | 2018
Gedrukt boek
Ayt Erdogan De Aytems van inspiratie
De Turks-Nederlandse kok presenteert recepten van topniveau, die uit meerdere bereidingen bestaan met per recept soms tientallen ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Uitgeverij Komma, [Den Haag] | 2018
Gedrukt boek
Mickaël Guidot Cocktailkenner word je zo
Informatief boek over het bereiden van alcoholische en non-alcoholische cocktails, glaswerk, technieken, benodigdheden, bars, evenementen en beroemde mixologen.
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Martin Kruithof | Seb Smit De varende chef
Martin Kruithof en zijn vrouw begonnen in 1993 restaurant De Lindenhof in Giethoorn en maakten het tot een succes met een grote moestuin, gastenverblijven, een sloep en een lemsteraak. Met veel recepten van de chef.
Non-fictie
Nederlands | 247 pagina's | Uitgeverij Brandt, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Yvette van Boven Lekkere recepten van het land
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Jeroen Vesters Verworven smaak
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Vesters, [Nijmegen] | 2018
Gedrukt boek
Adri Moggré | Henny van de Kamp Opa's kookboek voor opa's
klassieke keuken
Non-fictie
Nederlands | 242 pagina's | Uitgeverij Boekenindustrie, Veere | 2018
Gedrukt boek
Bruno Doucet Wild
85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding
Jachtboek met informatie over de diverse manieren van jagen, over diverse soorten: vederwild, klein haarwild en grof wild en met veel uitdagende recepten.
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's | Terra, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Karin Hogenboom | Tanja Stevens Geef je ogen de kost
oogvoedende recepten
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | VolZicht, Diemen | 2018
Gedrukt boek
Harold Hamersma | Esmee Langereis De grote Hamersma
de 1030 lekkerste biologische wijnen
SAMENVATTING: "Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of natuurwijnen? Hoe herken je deze? En misschien wel nog belangrijker, hoe smaken ze? In De Grote Hamersma Bio vind je de lekkerste biologische wijnen die er in Nederland te koop zijn overzichtelijk bij elkaar, voorzien van rapportcijfers...
Non-fictie
Nederlands | 509 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Hilversum] | 2018
Gedrukt boek
Nelly de Zwaan Kookboek van Zeeland
alikruiken, mosselen, babbelaars en andere Zeeuwse streekgerechten
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018
Gedrukt boek
Carol Beckerman 500 Thaise gerechten
heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Manon Henzen Kookboek van de Gouden Eeuw
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018
Gedrukt boek
Hans Peter Roel Boeddha's kookboek
Ki-food; gezond, energiek en slank door het leven
Nederlands | 189 pagina's | N.E.X.T. Company Publishers, Baarn | 2018
Gedrukt boek
Genevieve Taylor Het ultieme houtoven kookboek
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Mosselen
uit het atelier van Léon
Non-fictie
Nederlands | 70 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek