Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 341 - 360 (van 475)

Filteren

  • Jennifer Voedzaam & snel saladeboek

    50 salades voor thuis, het werk & onderweg

    Let op dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Het Voedzaam & Snel saladeboek van Jennifer & Sven zit boordevol inspiratie voor makkelijke, gezonde salades voor thuis, op het werk en onderweg. Simpele en gezonde recepten met ingrediënten uit alle seizoenen en geschikt als lunch, maaltijdsalade of bij een picknick. Makkelijk te bereiden en mee te nemen! Healthy on the go. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 57 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017

    E-book

  • Sandra Ysbrandy Aan de keukentafel

    70 recepten om samen van te genieten

    70 gerechten om samen van te genieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 326 pagina's (ePub3, 87 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Oriental streetfood

    heerlijke oosterse gerechten om thuis te maken

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als Bun Cha meatballs, Nahm Jim oysters en dan dan mei Sichuan noodles waan je je even in dit werelddeel met zijn spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. De culinaire ontdekkingen...

    Non-fictie

    Nederlands | 293 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Odette Schoonenberg A spoonful of love

    Kookboek voor iedereen die (in)direct met kanker te maken heeft (gehad) A Spoonful of Love is een kookboek vol gezonde, lekkere recepten, die rekening houden met alle denkbare aspecten. Van wondjes in de mond tijdens de chemokuur, tot aansterken en het optimaliseren van belangrijke voedingsstoffen. Maar eveneens een boek om een klein moment bij weg te mogen dromen. Juist als het allemaal net even zwaar of moeilijk is Als Odette Schoonenberg in 2015 geconfronteerd wordt met maar liefst drie verschillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 64 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Mark Dakriet Never nooit meer

    80 kilo geleden

    Nederlands | 130 pagina's (ePub2, 26 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Simon Giaccotto Pizzabijbel

    van caprese tot margherita en van napoletana tot quattro formaggi

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 660 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Rens Kroes The party edition

    Inspirerend kookboek met feestelijke recepten die verrassend anders opgebouwd zijn met een 'gezond' tintje.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 54 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Ramon Brugman | Alain Caron | Leon Mazairac | Sharon de Miranda | Milton Verseput Het BinnensteBuiten kookboek

    dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen...

    Non-fictie

    Nederlands | 307 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Victoria Moore De wijn-spijsbijbel

    Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken...

    Non-fictie

    Nederlands | 427 pagina's (ePub2, 0,8 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Anthony Warner De eetwijze(r)

    onzin en onwaarheden over eten ontmaskerd

    In 'De eetwijzer' geeft Anthony Warner ('The Angry Chef') antwoord op vragen als: zijn e-nummers ongezond? Heeft detoxen zin? Wat is gezonde voeding? Te midden van alle superfoods, gluten- en suikervrije diëten en green happiness is er eindelijk een helder geluid. Op humoristische wijze scheidt wetenschapper en kok Anthony Warner feiten van fabels, ontmaskert hij leugens en onwaarheden en trekt hij ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Hoe kun je pseudowetenschap van echte wetenschap...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 0,9 MB | Omniboek, Utrecht | 2017

    E-book

  • Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood

    het daily dinner-kookboek; 100× avondeten met maar 5 ingrediënten; 5 or less

    Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met,  let op, maar vijf ingrediënten! Of je nu zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), goedgevulde soep (kom maar door met die pompoen-zoeteaardappelsoep) of even lekker op chique wilt gaan met zwarte rijst met garnalen en gefrituurde pastinaak (jawel, een must try), met...

    Non-fictie

    Nederlands | 67 pagina's (ePub2, 95 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Kyra de Vreeze Vegan.

    de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen

    ‘vegan.’ van Kyra de Vreeze bevat de lekkerste recepten uit Kyra’s Kitchen, allemaal veganistisch. Plantaardig eten is hard op weg een way of life te worden, maar de kookstijl van Kyra is al vele jaren onveranderd. Ze is een ware chef-kok onder de vegans! Overheerlijk huisgemaakt en voedzaam eten. Meestal simpel, soms decadent, en altijd met pure ingrediënten, liefst van het seizoen. Uit haar keuken komen de maaltijden die in Yoga Magazine, Happinez en Elle Eten staan. Nu verschijnt Kyra’s eigen...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 29 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017

    E-book

  • Massimo Bottura Brood is goud

    ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten

    Topkoks koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, ontstaan uit het project over voedselverspilling tijdens de wereldexpo in Milaan in 2015.

    Non-fictie

    Nederlands | 423 pagina's | Terra, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • José Pizarro De keuken van Catalonië

    recepten uit Barcelona en omstreken

    Non-fictie

    Nederlands | 253 pagina's | Van Halewyck, Kalmthout | 2018

    Gedrukt boek

  • Stefan Adrian | Anna Rebecca Wiedermann Mocktails

    Ruim 20 feestelijke drankjes zonder alcohol.

    Non-fictie

    Nederlands | 55 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2018

    Gedrukt boek

  • Gido Van Imschoot Wegwijs in wijn

    hoe combineer je wijn met eten, proef je wijn, maak je wijnnotities, bewaar je wijn, koop je wijn

    Non-fictie

    Nederlands | 158 pagina's | M Books, Antwerpen | 2017

    Gedrukt boek

  • Isabel Meniño Mijn keuken van Galicië

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Terra, Houten | 2017

    Gedrukt boek

  • Tosti's met een twist

    verdraaid lekker

    Non-fictie

    Nederlands | 90 pagina's | Food in Media, [Utrecht] | 2017

    Gedrukt boek

  • Didy van de Veer Histamine en ik

    invloed van voedselintoleranties op lichaam, geest en gedrag

    Persoonlijke ervaringen van een natuurvoedingstherapeute die pleit voor natuurlijke en onbewerkte voeding, een gezonde leefwijze en het opsporen van voedselintoleranties voor een betere kwaliteit van leven.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Brave New Books, [Rotterdam] | 2017

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 15
  3. 16
  4. 17
  5. 18 (actief)
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23
  11. 24
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2017
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek430
  2. E-book45

Voor

  1. Volwassenen473
  2. Jeugd15

Inhoud

  1. Non-fictie467
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten475
    1. Dieet & Gezond85
    2. Basiskookboeken73
    3. Keukens42
    4. Drankboeken42
    5. Vegetarisch35
    6. Bekende Chefs17
    7. Bakboeken14
  2. Gezin & Gezondheid51
  3. Hobby8
  4. Mens & Maatschappij5
  5. Filosofie & Religie3
  6. Sport3
  7. Geschiedenis & Politiek3
  8. Kunst & Cultuur2

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd6
  2. Familie & Gezin1
  3. Natuur & Dieren1
  4. Sprookjes1

Auteur

  1. Vitataal6
  2. Elise Gruppen5
  3. Nina de Bruijn5
  4. Voedingscentrum5
  5. Esther van Diepen4
  6. Fern Green4
  7. Jennifer ter Heide4
  8. Julius Jaspers4
  9. Ulrike Lowis4
  10. Carl Lemette3
  11. Carla Bardi3
  12. Harold Hamersma3
  13. Jamie Oliver3
  14. Kyra de Vreeze3
  15. Mas van Putten3
  16. Roberta Pagnier3
  17. Sandra Bekkari3
  18. Tanja Dusy3
  19. Alain Caron2
  20. Alice van Nieuwenhuizen2
  21. Alicia C. Simpson2
  22. Anja Helmink2
  23. Anna Decock2
  24. Annemieke de Kroon2

Taal

  1. Nederlands471
  2. Engels5

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken