Zoekresultaten
Resultaat 341 - 360 (van 379)
Oliver Sievers BBQ steaks & burgers
Verzameling recepten voor steaks, burgers en andere gerechten die worden bereid op de barbecue.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Oliver Sievers BBQ spiesen
Barbecuerecepten voor gegrilde spiesen, zowel met vlees als met groenten.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Donna Hay One pan perfect
fresh, fast, no-fuss, deliciousness
Non-fictie
Engels | 270 pagina's | Fourth Estate, Sydney, NSW | 2021
Gedrukt boek
Elana Bon Bergens kookboek
een ode aan onze horeca
Twee bewoners van Bergen namen het initiatief voor het Bergens kookboek, ter ondersteuning van de horeca in Bergen en Bergen aan Zee in de periode van covid-19 (2020-2021). De horeca wordt geportretteerd in schetsen, korte interviews en foto's. De restaurants en eetgelegenheden bieden ieder een gerecht met recept. Geïllustreerd met zwart-wit en kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | BonBonBureau, Alkmaar | 2021
Gedrukt boek
Kelly ter Horst De smaak van het leven
De culinaire levenservaring die je doorgeeft
Nederlands | 268 pagina's | De smaak van het leven, [Nederland] | 2021
Gedrukt boek
Michael Koch De ultieme barbecue bijbel
Informatie over barbecueën en barbecuerecepten.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022
Gedrukt boek
Sandra Bekkari Fast food
80 snelle recepten
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2021
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker Vinpressions
een smakelijk samenspel tussen wijn en kunst
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | ClusterEffect, Prinsenbeek | 2021
Gedrukt boek
Annemieke Friesen Kok in lockdown
Recepten met wijnsuggesties, persoonlijke verhalen van diverse Tilburgse koks en veel meer. Want hoe gingen koks van verschillende Tilburgse horecazaken om met de horecasluiting gedurende de lockdown door Corona en waar komt überhaupt hun passie voor koken vandaan?
Non-fictie
Nederlands | 475 pagina's | 2021
Gedrukt boek
Peter De Clercq BBQ & outdoor
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek
Stephan Nijst Van kaviaar naar pindakaas
Het verhaal van een koksgezin in de sanering
Nederlands | 180 pagina's | Close encounters publishing, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Lodewijk Dros Int Texel gebrouwen
zeven eeuwen bier; van zondige monniken tot Skuumkoppe
Historisch overzicht, vanaf de 15e eeuw, van brouwerijen op het eiland Texel. Verhalen over bieren gebrouwen in op het eiland gevestigde kloosters tot de hedendaagse brouwerijen. Met kleurenfoto's
Non-fictie
Nederlands | 84 pagina's | Het Wads Smaakhuus, Texel | 2021
Gedrukt boek
Tinne Raeymaekers Het fitness kookboek
60 recepten voor een energiek lichaam
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek
Govert Jan Bach | Karen Groeneveld Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Lochem] | 2021
Gedrukt boek
Maike Dassen Goeie grutten
Non-fictie
Nederlands | 77 pagina's | [An Dijvie], [Rotterdam] | 2021
Gedrukt boek
De Utrechtsche gastronomie thuis
een receptenbundel van 40 restaurants en bars in Utrecht, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving
Nederlands | 159 pagina's | Horeca Kookboek, [Heemstede] | 2021
Gedrukt boek
Roy Voogd Buitenkok in 4 seizoenen!
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Guardian Publish, Alkmaar | 2021
Gedrukt boek
Dijlan van Vlimmeren De geheimen van Mangiare Rotterdam
Nederlands | 203 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Oliver Sievers BBQ
Kookboek waarin aandacht wordt besteed aan de basis van het barbecuen, met eenvoudige recepten met vlees, vis en groenten, inclusief rubs en sauzen.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek