Zoekresultaten
Resultaat 341 - 360 (van 364)
Piet Huysentruyt De beste van Piet Huysentruyt
111 onmisbare gerechten
Non-fictie
Nederlands | 179 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
Oliver Sievers BBQ
Kookboek waarin aandacht wordt besteed aan de basis van het barbecuen, met eenvoudige recepten met vlees, vis en groenten, inclusief rubs en sauzen.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Peppe Giacomazza Peppe
Giro d'Italia
Verzameling van 80 recepten uit de 20 regio’s van Italië, met weetjes over de specialiteiten.
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Njam!, [Schelle] | 2022
Gedrukt boek
Michaël Vrijmoed Vrijmoed eenvoud
Sterrenchef Michaël Vrijmoed (België) geeft een vereenvoudigde versie van gerechten uit zijn restaurant. Bijzondere en ook wat simpelere gerechten met een aparte culinaire invalshoek uit verschillende landen.
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek
Ramon Beuk WAYOOH! Das handig!
1e zelfhulpboek voor de keuken
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | New Energy Drukwerk, Vianen | 2020
Gedrukt boek
Wout Bru | Hanneke Vuylsteke Chef Bru
de brasseriekeuken van Wout Bru
Verzameling recepten van de Belgische chefkok (1969). Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
BBQSTREET All Year Long
De lekkerste BBQ-recepten voor elk seizoen
'BBQSTREET All Year Long' is het nieuwste kookboek van de grillmasters van 24Kitchen-hit BBQSTREET. Maak een jaar lang van elke dag een BBQ-feest! BBQSTREET All Year Long van de 24Kitchten tv-hit BBQSTREET bewijst voor eens en altijd dat samen BBQ’en met vrienden en familie het hele jaar lang leuk is, ook in de herfst en de winter. Kijk de kunst af bij BBQ-grillmasters Jord Althuizen, Harm Jan Bloem. Peter De Clerq, Ralph de Kok en Roel Westra, en ga zelf aan de slag. Maak met BBQSTREET All Year...
Nederlands | Kosmos, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Eric Ivanidis | Marcelo Ballardin DOOR73
de food vibes van Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin
Verzameling van vijftig recepten voor sharing dishes van de Belgische chefkoks Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Nigella Lawson At my table
a celebration of home cooking
Non-fictie
Engels | 288 pagina's | Chatto & Windus, London | 2017
Gedrukt boek
Jeroen Wesselink | Frank de Bruin We can BBQ too
de favoriete recepten van 54 bekende, beruchte en andere Bastards
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | 200° Fahrenheit, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
SterkInDeKeuken Sterke recepten
echt kei lekker!
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | SterkInDeKeuken, [Gouda] | 2022
Gedrukt boek
Thom van den Bossche | Bodine van de Looij Zeeuwse Gerechten
hét enige echte Zeeuwse Kookboek
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Local Taste, [Breda] | 2022
Gedrukt boek
Christophe Felder Patisserie!
230 recepten, 3500 foto’s, het ultieme handboek
Non-fictie
Nederlands | 875 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas
plant to plate
Engels | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Seppe Nobels | Peter De Clercq Grillmasters
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek
Theresa Carle - Sanders Outlander Kitchen
the official Outlander Companion cookbook
Engels | 334 pagina's | Delacorte Press, New York | 2016
Gedrukt boek
Corey Lee Benu
Recepten van de van oorsprong Koreaanse chefkok die in San Francisco restaurant Benu runt.
Engels | 244 pagina's | Phaidon, London | 2015
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver | James Verity 5 Ingredients
Quick & easy food
Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, part of Penguin Random House group of companies, London | 2017
Gedrukt boek