Zoekresultaten
Resultaat 361 - 380 (van 495)
Bart van Olphen Het Nederlands viskookboek
verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen. Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van...
Non-fictie
Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 154 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Colson Whitehead Kaarten op tafel
een amateur bij de World Series of Poker
Amateurpokeraar vertelt over zijn voorbereidingen op en belevenissen tijdens het wereldkampioenschap poker.
Non-fictie
Nederlands | 163 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2015
E-book
Alain Caron | Richard van Oostenbrugge | Lars Hamer We love beef
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers. We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend...
Non-fictie
Nederlands | 169 pagina's (ePub3, 73 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Rutger van den Broek Rutger bakt
70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland
70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten...
Non-fictie
Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 91 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Jeanine Schreuders Oosters
Met eenvoudige ingrediënten, die overal te koop zijn, maak je met gemak gerechten uit Japan, Indonesië, Thailand, India, Vietnam en China die verrassend lekker smaken en ook gezond zijn. Blader, zoek uit en maak: het resultaat zal uitnodigen om meer te maken... Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2008
E-book
Clara ten Houte de Lange Vegetarisch
In Kook ook Vegetarisch vindt u recepten, die zó lekker zijn, dat zelfs een echte vleesliefhebber overstag zal gaan. Makkelijk, snel te maken, allemaal getest én lekker: wat de foto belooft, wordt waargemaakt. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's (ePub2, 14 MB) | Inmerc, Utrecht | 2008
E-book
Julius Jaspers Groente op de BBQ
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Onno Kleyn Italië
mijn verhalen en recepten
Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het schrijven over eten en wijn. In dit boek mengt Onno Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen met diepgravende informatie, verhaalt hij over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse...
Non-fictie
Nederlands | 385 pagina's (ePub2, 3,9 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book
Donald Scloszkie Donnie's kookboek
snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen
De populaire rapper Donnie, Maradonnie alias De Fenomeen (1994) legt allerlei eenvoudige gerechten stapsgewijs uit. Van de alledaagse snelle en minder snelle hap tot snacks, sauzen, salades en zoete liflafjes. Met o.a. een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 27 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Rose Bertram Chubby in shape
meal prepping guide
Gezond eten met maaltijden die je voor een aantal dagen klaarmaakt.
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's (ePub2, 28 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Gareth Moore Brein coach
een fit brein in 40 dagen; training, ontwikkeling en onderhoud
Puzzels die volgens de auteur de hersenfunctie zouden bevorderen.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 6,3 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin
wonen en koken in een Frans stadje
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...
Non-fictie
Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016
E-book
Dalton Wong | Kate Faithfull-Williams Het Feel Good Plan
Gezond, gelukkig en slank in 15 minuten per dag
Een twaalfweken-stappenplan om jezelf een nieuwe routine aan te leren op het gebied van eten, bewegen en relaxen en je daardoor fit te voelen.
Non-fictie
Nederlands | 453 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2016
E-book
Jeroen van Egmond Afvallen met Nederland
hét 10-weken-gezond-slankprogramma voor jouw streefgewicht
Maak kennis met de gloednieuwe dieettrend: Afvallen met Nederland. Dit praktische dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon en zal je helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen. Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland! Het boek bevat een compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging; inclusief handige schema’s, boodschappenlijstjes en een motiveringscursus. Gezond afvallen was nog nooit zo gemakkelijk! Bron:...
Non-fictie
Nederlands | 358 pagina's (ePub3, 17 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2016
E-book
Anneke Radsma-Rietveld De mooiste kaarten maak je zelf!
Vrolijke kaarten afgewerkt met onder meer kralen, 3D-knipsels en lint, voor uiteenlopende gelegenheden.
Non-fictie
Nederlands | 129 pagina's (ePub3, 19 MB) | Tirion Creatief, Utrecht | 2014
E-book
Michael Pollan Een pleidooi voor echt eten
manifest van een eter
Analyse van het westerse voedingspatroon waarin steeds meer industrieel bewerkte voedingsmiddelen worden gebruikt die allemaal 'gezond' zouden zijn zonder echt effect op de volksgezondheid.
Non-fictie
Nederlands | 205 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | De Arbeiderspers, Amsterdam | 2014
E-book
Stéphanie Haytink Folklore met flair
creaties met vilt, stof, naald & draad
Vrolijke ontwerpen, geïnspireerd op folkloristische motieven, voor voorwerpen als een sjaal, handtas en woonaccessoires.
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's (ePub3, 22 MB) | Tirion Creatief, Utrecht | 2014
E-book
Kyra de Vreeze Kyra's Kitchen
50 pure recepten voor de 10 meestvoorkomende klachten
Een gemiddeld mens eet 1095 maaltijden per jaar. Elke maaltijd is een kans op gezondheid en geluk. Voeding is een krachtig medicijn. Iedere groente, vrucht, noot, graan en boon heeft een unieke samenstelling en een eigen werking. Wanneer je je deze waardevolle kennis eigen maakt, worden klachten als slapeloosheid, stress, overgewicht, obstipatie en hoofdpijn verleden tijd. Met Kyra's recepten kook je de heerlijkste gerechten, en leer je ook natuurlijke medicijnen als kersen en quinoa in te zetten...
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub3, 119 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
E-book
Huib Stam Tien jaar lichter
maagverkleining: noodgreep of wondermiddel?
Persoonlijk relaas van de Nederlandse journalist over zijn maagverkleining.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's (ePub2, 0,5 MB) | Podium, Amsterdam | 2018
E-book