Zoekresultaten
Resultaat 21 - 25 (van 25)
Eddie Niesten Op de wijze van de chef
Geschiedenis van de ontwikkeling van de Belgische keuken en eetcultuur, met name die in Vlaanderen.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2011
Gedrukt boek
Eddie Niesten Groenten en fruit vroeger en nu
Non-fictie
Nederlands | 179 pagina's | Davidsfonds, Leuven | 2007
Gedrukt boek
Eddie Niesten Lekker dier!?
dierlijke productie en consumptie in de 19de en 20ste eeuw
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | CAG, Leuven | 2003
Gedrukt boek
Eddie Niesten De relaties Nederland-Vlaanderen
Nederlands | 19 pagina's | Stichting IVIO, Lelystad | 1997
Gedrukt boek
Eddie Niesten Kattentongen, ezelsoren en varkenspoten
onze keuken in de 20ste eeuw
Geschiedenis van 'Ons Kookboek', een Belgisch-Vlaams standaardkookboek van de Boerinnenbond (nu K.V.L.V.), dat in 1927 voor het eerst verscheen en sindsdien vele herdrukken kent.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | CAG, Leuven | 2002
Gedrukt boek