Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 38 (van 38)

Filteren

  • Julius Jaspers Eenpansbijbel

    van aubergine met harissa en curry van prei tot spek met chili en appel met tandoorikruiden

    Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala en van skillet lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in Eenpansbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 makkelijke recepten die je in een pan kunt bereiden. Van soepen en stoven, pasta- en rijstgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk vega tot aan zalig zoet. Allemaal zijn het heerlijke eenpansgerechten. Ook geeft Julius tips voor de ideale pan en smaakvolle ingrediënten voor in je keukenkastje. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 37 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Kampeerkoken

    65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper

    Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Hamburgers

    Verzameling recepten voor het zelf maken van hamburgers. Met praktische tips en kooktechnieken en losse recepten voor buns, patties, toppings en sauzen. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 9,1 MB) | Carrera Cculinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers BBQ

    In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Simple smart cooking

    smaken van toen in een nieuw jasje

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...

    Non-fictie

    Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Oriental streetfood

    heerlijke oosterse gerechten om thuis te maken

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als Bun Cha meatballs, Nahm Jim oysters en dan dan mei Sichuan noodles waan je je even in dit werelddeel met zijn spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. De culinaire ontdekkingen...

    Non-fictie

    Nederlands | 293 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Simple smart BBQ

    In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Julius Jaspers BBQBijbel

    van asperges tot zwezerik

    BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. BOORDEVOL...

    Non-fictie

    Nederlands | 616 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Julius Jaspers Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Smart BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 299 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2013

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Non-fictie

    Nederlands | 335 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2011

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers VIP cooking

    om indruk te maken

    Non-fictie

    Nederlands | 71 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Smart cooking

    Non-fictie

    Nederlands | 142 pagina's | Inmerc [distr.], Wormer | 2003

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Smart cooking met de magimix en andere food processors

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Inmerc [distr.], Wormer | 2005

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Small bites

    als het feest is

    Non-fictie

    Nederlands | 72 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Julius Jaspers
  • Verwijder Huishoudkunde

Type

  1. Gedrukt boek25
  2. E-book13

Inhoud

  1. Non-fictie37

Jaar

  1. 20242
  2. 20237
  3. 20225
  4. 20213
  5. 20201
  6. 20193
  7. 20182
  8. 20174
  9. 20162
  10. 20154
  11. 20131
  12. 20062
  13. 20051
  14. 20031

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken