Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 40 (van 45)

Filteren

  • Julius Jaspers Kampeerkoken

    65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper

    Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers BBQ, the next level

    100 recepten voor de gevorderde BBQ'er

    Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap...

    Nederlands | 387 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Hamburgers

    Verzameling recepten voor het zelf maken van hamburgers. Met praktische tips en kooktechnieken en losse recepten voor buns, patties, toppings en sauzen. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 9,1 MB) | Carrera Cculinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Eenpansbijbel

    van aubergine met harissa en curry van prei tot spek met chili en appel met tandoorikruiden

    Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala en van skillet lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in Eenpansbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 makkelijke recepten die je in een pan kunt bereiden. Van soepen en stoven, pasta- en rijstgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk vega tot aan zalig zoet. Allemaal zijn het heerlijke eenpansgerechten. Ook geeft Julius tips voor de ideale pan en smaakvolle ingrediënten voor in je keukenkastje. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 37 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers BBQ

    In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers BBQ recepten voor op een kamado

    In dit boek staan meer dan 100 BBQ-recepten voor op een kamado. Een kamado is een keramische BBQ met deksel. Hierdoor werkt het als een oven en kun je er de temperatuur perfect mee regelen. Een kamado is geschikt voor slowcooking en om te grillen, bakken en stomen. Julius neemt je aan de hand en leert je alle technieken en de lekkerste gerechten maken! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers De BBQatlas

    de lekkerste BBQ-recepten uit de hele wereld

    Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers Sausbijbel

    van ailoi en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

    Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 21 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers Het complete BBQ boek

    Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 50 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Julius Jaspers Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Stoofbijbel

    van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 40 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Simple smart BBQ

    In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Julius Jaspers Oriental streetfood

    heerlijke oosterse gerechten om thuis te maken

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als Bun Cha meatballs, Nahm Jim oysters en dan dan mei Sichuan noodles waan je je even in dit werelddeel met zijn spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. De culinaire ontdekkingen...

    Non-fictie

    Nederlands | 293 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers BBQBijbel

    van asperges tot zwezerik

    BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. BOORDEVOL...

    Non-fictie

    Nederlands | 616 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Julius Jaspers Simple smart cooking

    smaken van toen in een nieuw jasje

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...

    Non-fictie

    Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Smart BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 299 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2013

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
  3. 3
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Julius Jaspers
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek25
  2. E-book20

Inhoud

  1. Non-fictie43

Jaar

  1. 20242
  2. 20238
  3. 20226
  4. 20216
  5. 20202
  6. 20194
  7. 20182
  8. 20174
  9. 20162
  10. 20154
  11. 20131
  12. 20062
  13. 20051
  14. 20031

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken