Zoekresultaten
Resultaat 21 - 36 (van 36)
Helga Laux Kookboek voor paddestoelenliefhebbers
Informatie over het herkennen en verzamelen van eetbare paddestoelen en het verwerken ervan in de voeding
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's | Thieme, Zutphen | 1981
Gedrukt boek
Ingrid Früchtel Koren op uw molen
koken en bakken met volkorenprodukten
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Helmond [etc.], Helmond [etc.] | 1980
Gedrukt boek
Anne Biegel Mijn vriendin eet viooltjes
opgedragen aan de Schepper van alle veldkruid
Schetsen over het gastronomisch gebruik van onkruiden
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's | Gottmer, Haarlem | 1980
Gedrukt boek
Elsa Vleer De aktuele voedingstabel
Alfabetische lijst van voedingsmiddelen met vermelding van de voedingswaarden, niet gebaseerd op de reguliere voedingsleer.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Elmar, Rijswijk | 2001
Gedrukt boek
Colette Lelou Compleet menuboek voor het moderne gezin
Non-fictie
Nederlands | 263 pagina's | Elsevier Sequoia, Brussel | 1980
Gedrukt boek
Christian Teubner Het grote boek met de heerlijkste salades en koude schotels
met een kleurenfoto van elk gerecht
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1984
Gedrukt boek
Meelspijzen en peulvruchten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Christine Schönherr De internationale keuken
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1980
Gedrukt boek
Quentin Crewe Quentin Crewe's internationaal menu & gerechten woordenboek
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's | Bosch & Keuning, Baarn | 1988
Gedrukt boek
Snacks en canapés
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1981
Gedrukt boek
Gualtiero Marchesi De originele recepten van Gualtiero Marchesi
de nieuwe Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 408 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1988
Gedrukt boek
Ali Riza Kaya De Turkse keuken
Non-fictie
Nederlands | 110 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1985
Gedrukt boek
Elsa Vleer De actuele voedingstabel
wat zit waar in?; de mineralen, vitaminen, eiwitten, koolhydraten, vetten, basen en zuren in ons dagelijks voedsel
Alfabetische lijst van voedingsmiddelen met vermelding van de voedingswaarden, niet gebaseerd op de reguliere voedingsleer.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Elmar, Rijswijk | 2010
Gedrukt boek
Time-Life Books Salades en koude voorgerechten
Aanwijzingen voor de bereiding van koude voorgerechten en salades, gevolgd door een bloemlezing van internationale recepten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
A. Jansen-van Daalen Pudding in al zijn vormen (collecting jelly moulds)
Beschrijving van een aantal oude puddingvormen en van het gerecht pudding in de loop der tijd, aangevuld met enkele recepten
Non-fictie
Nederlands | Jansen-van Daalen, 's-Gravenhage | 1980
Gedrukt boek
Margarete Ohmer Gourmets
von Cäsar bis Napoleon
Duits | 203 pagina's | Gustav Lübbe, Bergisch Gladbach | 1980
Gedrukt boek