Zoekresultaten
Resultaat 21 - 26 (van 26)
Colette Rossant De nieuwe smaken van de Japanse keuken
meer dan 125 zuivere en authentieke gerechten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1997
Gedrukt boek
Madhur Jaffrey De vele smaken van de Indiase keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1996
Gedrukt boek
Moema Parente Augel Kookkunst uit Brazilië
eetcultuur en recepten
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1995
Gedrukt boek
Lesley Downer De echte Japanse keuken
gerechten en technieken stap voor stap
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1987
Gedrukt boek
Noh Chin-hwa Traditional Korean cooking
snacks & basic side dishes
Engels | 78 pagina's | Hollym, Elizabeth, NJ [etc.] | 1985
Gedrukt boek
Jane Renfrew Food and cooking in Roman Britain
history and recipes
Engels | 47 pagina's | English Heritage | 1985
Gedrukt boek