Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 117)
Ewoud Sanders Borrelwoordenboek
750 volksnamen voor onze glazen boterham
Lexicon van Nederlandse benamingen voor een glaasje sterke drank.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Sdu Uitgevers, Den Haag | 1997
Gedrukt boek
Nicolaas Klei Onder de kurk
de waarheid over wijn
Commentaar op en kanttekeningen bij een groot aantal wijnwijsheden.
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Podium, Amsterdam | 1997
Gedrukt boek
Chantel Veer Doe meer met de wok
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Inmerc, Wormer | 2001
Gedrukt boek
Robert Leenaers Dranken van A tot Z
een woordenboek voor levensgenieters
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Kosmos-Z&K Uitgevers, Utrecht [etc.] | 1997
Gedrukt boek
Jennifer Paterson Two fat ladies door de bocht
nieuwe gastronomische avonturen (met motor en zijspan)
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1999
Gedrukt boek
Brian Glover Het bier handboek
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Zuid Boekprodukties, Lisse | 1999
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker Bordeaux wijnatlas & encyclopedie
Non-fictie
Nederlands | 400 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 1997
Gedrukt boek
Godfrey Spence Port
alle informatie voor de liefhebber
Geschiedenis, achtergronden en bereiding van port en een overzicht van alle belangrijke porthuizen.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Librero, Hedel | 1999
Gedrukt boek
Johannes van Dam De tafel van tien
gastronomisch graafwerk in hapklare brokken
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 1997
Gedrukt boek
Jeffrey Steingarten De man die alles at
gastronomische wapenfeiten, geschillen en andere aangename zaken
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 1999
Gedrukt boek
Wim van der Vaart Slager
een oeroud, zich steeds vernieuwend ambacht
Fotoboek over het slagersbedrijf in de periode 1880-1980.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Elsevier Bedrijfsinformatie, Arnhem | 1997
Gedrukt boek
Helen Arthur Single malt whisky
alle informatie voor de liefhebber
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Librero, Hedel | 1998
Gedrukt boek
Schotels zonder vlees
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1997
Gedrukt boek
Sonja van de Rhoer Het ijsboek
Ideeën voor ijsdesserts en recepten van sorbets, parfaits, spoons, granita's etc.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Van Dishoeck, Utrecht | 1997
Gedrukt boek
Charles MacLean Malt whisky
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Bosch & Keuning, De Bilt | 1998
Gedrukt boek
Ton Fagel Aan tafel met Fagel
sfeervolle menu's en recepten van een culinaire familie
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1997
Gedrukt boek
Hanneke van Veen Lekker zuinig
simpel en goedkoop koken en eten
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Aramith, Haarlem | 1997
Gedrukt boek
Unieke restaurants van Limburg en hun lekkerste recepten
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Mo'Media, Tilburg | 1997
Gedrukt boek
Anja Anker-Borst Monter met Montignac
... ook bij voedselovergevoeligheid; lekkere recepten uit de natuurvoedingswinkel
Wetenswaardigheden en recepten gebaseerd op de 'methode Montignac' voor mensen met de schimmelinfectie candidiasis.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Artulen Nederland, Valkenswaard | 1997
Gedrukt boek