Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 132)
Desmond Begg Wodka
alle informatie voor de liefhebber
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Librero, Hedel | 2000
Gedrukt boek
Peter Klosse Smaak
Richtlijnen voor mogelijke combinaties van wijnen en gerechten.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Tirion, Baarn | 1998
Gedrukt boek
Fiona Beckett Wijnwijzer
de juiste wijn voor elke gelegenheid en voor elke smaak
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1998
Gedrukt boek
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's vegetarische gerechten
een standaardwerk met meer dan 600 recepten uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 592 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2001
Gedrukt boek
Vetarm koken
aantrekkelijke en smakelijke gerechten met een minimum aan calorieën
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 1998
Gedrukt boek
B. Verhoef Bier encyclopedie
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 1998
Gedrukt boek
Rudolf Pierik Rode Bordeaux
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Donker, Rotterdam | 1998
Gedrukt boek
Bob Minnekeer Whisky
Dit boek gaat uitgebreid in op de productie, herkennen en determineren van whisky. Afgesloten wordt met enkele culinaire recepten en een lijst Belgische en Nederlandse importeurs.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Lannoo, Tielt | 1998
Gedrukt boek
Juliet Harbutt Alles over kaas & kaasgerechten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Helma Danner Zo word ik vegetariër!
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2000
Gedrukt boek
John Radford De wijnen van Spanje
de complete gids van de Spaanse wijnen
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2002
Gedrukt boek
Receptenleer
technieken en processen
Het principe van de voedselbereiding, waarin technieken en scheikundige processen worden uiteengezet, waarna de afzonderlijke gerechten ieder in een apart hoofdstuk worden behandeld.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | Intro, Baarn | 1998
Gedrukt boek
Karel Koolhoven Wijngids
voor elk moment, voor elke smaak
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Albert Heijn, Zaandam | 1998
Gedrukt boek
Kees Hageman Zilt en zoet
Zeeuwse zaligheden uit de keuken van Inter Scaldes
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Terra, Warnsveld | 1998
Gedrukt boek
Tuğrul Şavkay De Turkse keuken
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Revak, Istanbul | 1998
Gedrukt boek
Raya Lichansky Woensdag gehaktdag
wereldrecepten met Hollands gehakt
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1998
Gedrukt boek
Annie Nichols De aardappel
een culinaire wereldreis
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Atrium, [Rijswijk] | 2003
Gedrukt boek
Martin van Huijstee Koken met bier
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Solo, Bilthoven | 2002
Gedrukt boek