Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 79)
Christer Elfving Christer Elving kookt de elementen
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Lannoo, Tielt | 2006
Gedrukt boek
Bel&Jet culinaire communicatie Gerechten voor twee
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2011
Gedrukt boek
Gezonde eenpansgerechten
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | The Reader's Digest, Amsterdam [etc.] | 2009
Gedrukt boek
Vitataal Het kookhandboek
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2007
Gedrukt boek
Marcus Polman De perfecte kok
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | mo'media, Breda | 2010
Gedrukt boek
Cris Dupouy Écht buiten koken
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek
De gezondste eenpansgerechten
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | The Reader's Digest, Amsterdam [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Onno Kleyn Kleyns columns
leesrecepten van Onno Kleyn
Non-fictie
Nederlands | 278 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Robert Kranenborg Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Gedachten van de Nederlandse chef-kok over zijn vak bij foto-stillevens die grafisch mooi zijn vormgegeven.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | KunstMag, Zutphen | 2006
Gedrukt boek
Henri Wynants Culinaire sterren tussen Maas en Rijn
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2006
Gedrukt boek
Lekker eten
interviews met chef-koks en restaurateurs
Bundel interviews met beroemde maar niet zo in de schijnwerper staande chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 150 pagina's | Elsevier, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Jimmy Doherty Eten van Jimmy's farm
biologische gerechten van een moderne boer
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Marja van Kleef De luie huisvrouw
luie lekkere recepten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Verba, Soest | 2006
Gedrukt boek
Janneke Vreugdenhil Hoge hakken in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | mo'media, Breda | 2006
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker Lekker bij rood
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Valérie Dousset | Patricia de Réals Het onmisbare kookboek voor mannen
Makkelijk te bereiden gerechten voor mannen die niet vaak koken.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Hugo Camps | Johannes van Dam | Bram Hahn | Anouk Turkenburg | Liesbeth Wytzes Topkoks
interviews met 33 chefs en restaurateurs
Interviews met chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in het weekblad Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 275 pagina's | Elsevier Boeken, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Colette Comins Boer & kok
de mooiste gerechten met biologische ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek