Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 84)
Donna Hay One pan perfect
fresh, fast, no-fuss, deliciousness
Non-fictie
Engels | 270 pagina's | Fourth Estate, Sydney, NSW | 2021
Gedrukt boek
The Gourmand's lemon
a collection of stories and recipes
De citroen in de kunst en recepten.
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024
Gedrukt boek
Hanbuckers Auberge Herborist
De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Chelsea Monroe - Cassel The world of WarCraft
the official cookbook
Engels | 215 pagina's | Titan Books, London | 2016
Gedrukt boek
Tefke van Dijk Can I have some of your famous hot sauce
recipes and backstage stories
Non-fictie
Engels | Nederlands | 351 pagina's | Doornroosje, Nijmegen | 2018
Gedrukt boek
Helmi Smeulders Island vibes
the joy of Caribbean cooking; recipes & lifestyle
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Thelma & Louise - Wild Cooking B.V., [Goirle] | 2018
Gedrukt boek
Vivien de Laak My world of cooking
Non-fictie
Engels | Nederlands | 253 pagina's | Vivienne Studio, Tricht | 2016
Gedrukt boek
Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002
Gedrukt boek
Nigella Lawson At my table
a celebration of home cooking
Non-fictie
Engels | 288 pagina's | Chatto & Windus, London | 2017
Gedrukt boek
Wageningen Universiteit en Research Centrum Food for students
the best recipes for your student life
Non-fictie
Engels | 103 pagina's | Wageningen University, Wageningen UR, Wageningen | 2014
Gedrukt boek
Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange | Ingmar Niezen | Chantel Veer Dutch cooking today
Recepten uit de Nederlandse keuken.
Non-fictie
Engels | 125 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Jamie Oliver Cook with Jamie
my guide to making you a better cook
Engels | 447 pagina's | Penguin Books, London [etc.] | 2006
Gedrukt boek
Breandán Kearney Hidden beers of Belgium
Overzicht van 24 Belgische bieren die meer aandacht verdienen.
Non-fictie
Engels | 239 pagina's | Luster, Antwerp | 2024
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Fridaus Yussuf Ramadan delights
South Asian recipes for the Holy Month; revitalize your Iftar and Suhoor tables with traditional South Asian dishes, perfect for Ramadan.
Non-fictie
Engels | 232 pagina's | [Bookmundo], [Rotterdam] | 2024
Gedrukt boek
Emanuela Caldirola Sierlijk garneren met groente en fruit
Non-fictie
Engels | 118 pagina's | Forte Uitgevers, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas
plant to plate
Engels | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Anthony Bourdain World travel
an irreverent guide
De verhalen van de reizen die Bourdain maakte met vele culinaire belevenissen, beschrijvingen van hotels, restaurants, winkels en markten en manieren van vervoer.
Non-fictie
Engels | 471 pagina's | Bloomsbury Publishing, London | 2024
Gedrukt boek