Zoekresultaten
Resultaat 21 - 31 (van 31)
Ilja Gort Met Gort de Boer op
de wonderbaarlijke avonturen van twee fijnproevers op een zoektocht naar 100 jaar Cuisine Hollandaise
Topkok Jonnie Boer presenteert eigen variaties op klassieke Hollandse recepten, aangevuld met wijntips en verhalen van Ilja Gort over het speuren naar streekeigen ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Tirion, Baarn | 2005
Gedrukt boek
Mort Rosenblum Rijk van olijven
geschiedenis en overlevering van een edele vrucht
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2002
Gedrukt boek
Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Alexandre Dumas Groot keukenwoordenboek
Non-fictie
Nederlands | 503 pagina's | Voltaire, 's-Hertogenbosch | 2005
Gedrukt boek
Gijs Wallis de Vries Engelenburg
traditionele gastvrijheid met een koloniaal tintje
De geschiedenis van het Gelderse kasteel en landgoed, verdeeld in vier tijdperken met bij ieder tijdperk een aantal recepten van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Hertzog E. Olivier.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Degradation of archaeological remains
Non-fictie
Engels | 245 pagina's | Sdu Uitgevers, Den Haag | 2009
Gedrukt boek
Eddie Niesten Op de wijze van de chef
Geschiedenis van de ontwikkeling van de Belgische keuken en eetcultuur, met name die in Vlaanderen.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2011
Gedrukt boek
Eddie Niesten De culinaire ziel van Nederland
aan tafel met boeren, burgers, kooplui en zeevaarders
Geschiedenis van de ontwikkeling van de Nederlandse keuken met regionale recepten
Non-fictie
Nederlands | 391 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2016
Gedrukt boek
Marcel De Cleene In de lusthof van Venus
liefdesmiddeltjes door de eeuwen heen
Cultuurhistorisch overzicht van afrodisiaca.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Davidsfonds, Leuven | 2013
Gedrukt boek
Andrew Caldwell Hun laatste avondmaal
Kookboek waarin van veertien beroemde/beruchte personen uit de wereldgeschiedenis wordt beschreven wat hun laatste avondmaal was.
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | BBNC Uitgevers, Rotterdam | 2011
Gedrukt boek
Regula Ysewijn | Susan Vu The official Bridgerton cookbook
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Random House Worlds, New York | 2024
Gedrukt boek