Zoekresultaten
Resultaat 21 - 38 (van 38)
Anneliese Eckert Zelf brood bakken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Mavis Budd Het appelboekje
Wetenswaardigheden over de appel, met een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1987
Gedrukt boek
Wil Engels Gebak zelf maken
cakes, speculaas, gebakjes en vlaaien
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Zuidboekprodukties, Best | 1983
Gedrukt boek
Wiel Basten Champignons & compagnons
de onbekende kant van een "versierder" in meer dan 200 recepten
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | De Mercuur, Venlo | 1983
Gedrukt boek
Lidy Nooy-Blokzijl Anders bakken
bakrecepten met natuurlijke produkten
Non-fictie
Nederlands | Zomer & Keuning, Ede | 1983
Gedrukt boek
Een secreet-boeck uit de zeventiende eeuw over parfumeren, konfijten en koken
facsimile-uitgave naar Hs. II 211 van de Koninklijke Bibliotheek Albert I te Brussel
Zeventiende eeuwse kookrecepten en recepten om bepaalde zaken te parfumeren en/of te konfijten.
Non-fictie
Nederlands | 218 pagina's | De Schutter, Antwerpen | 1983
Gedrukt boek
Time-Life Books De openluchtkeuken
Inleiding over de techniek van het grilleren, roosteren en poffen van voedsel in de openlucht, gevolgd door recepten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1983
Gedrukt boek
Berty van Essen De groentegids
recepten, informatie, tips
Beschrijving van vrijwel alle in Nederland verkrijgbare groentesoorten.
Non-fictie
Nederlands | 171 pagina's | Van Dishoeck, Bussum | 1983
Gedrukt boek
Vleesgerechten in de internationale keuken
Non-fictie
Nederlands | 544 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1983
Gedrukt boek
Machteld Vanwalleghem Gezond bakken
banket zonder suiker met natuurlijke grondstoffen
Non-fictie
Nederlands | 122 pagina's | Standaard, Antwerpen, Bussum | 1983
Gedrukt boek
Het grote pâtéboek
de geheimen van pasteien, terrines, galantines en bouchées
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | M & P Boeken, Weert | 1983
Gedrukt boek
Nora Goud Koken voor je leven
de grondbeginselen van de macrobiotische kookkunst in theorie en praktijk
Non-fictie
Nederlands | 268 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1988
Gedrukt boek
Sheldon Greenberg Goed gekruid
alles over specerijen
Informatie met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Robert Leenaers De wijndruif
een beschrijving van 100 druivesoorten
Non-fictie
Nederlands | 164 pagina's | Van Dishoeck, Bussum | 1983
Gedrukt boek
Adrienne Lehrer Wine and conversation
Gedegen onderzoek naar de exactheid en betekenis van het jargon dat in de kringen van wijnkenners en -liefhebbers wordt gebruikt.
Non-fictie
Engels | 314 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2009
Gedrukt boek
Jeanne Bourin Les recettes de Mathilde Brunel
cuisine médiévale pour table d'aujourd'hui
Frans | 247 pagina's | Flammarion, [Parijs] | 1983
Gedrukt boek
Georges Paineau La cuisine réfléchie
du cuisinier breton
Frans | 286 pagina's | PLN, Paris | 1983
Gedrukt boek