Zoekresultaten
Resultaat 21 - 28 (van 28)
Marianne Moonen Een culinaire wereldreis
ingrediënten, bereidingswijzen en menu's uit 36 landen
Non-fictie
Nederlands | 180 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Wiebe Andringa Heerlijke gerechten uit de Indonesische keuken
begrippen, produkten en vele recepten
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Zuid Boekprodukties, Lisse | 1992
Gedrukt boek
Aan tafel in Duitsland
smakelijke gerechten uit Duitsland op de traditionele manier bereid
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's | Rebo Productions, Sassenheim | 1984
Gedrukt boek
De Hollandse keuken
handboek voor nationale en streekgebonden gerechten
Non-fictie
Nederlands | 327 pagina's | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Jan Maesen De beste recepten van de chef-koks in Vlaanderen
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Hadewijch, Schoten | 1984
Gedrukt boek
Redactiebureau Trijnie Bazen De grote Larousse van de gastronomie
encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen
Non-fictie
Nederlands | 1075 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1989
Gedrukt boek
Hideo Dekura De Japanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Könemann, Keulen | 2001
Gedrukt boek
Elizabeth Romer Een jaar in Toscane
leven met de seizoenen op het Toscaanse platteland
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1999
Gedrukt boek