Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 51)
Felicity Dahl Roald Dahl's kookboek
Herinneringen en recepten van de Britse auteur (1916-1990) en zijn vrouw.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | De Fontein, Baarn | 1996
Gedrukt boek
Irene van Blommestein Kook ook
het nieuwe kookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten
Non-fictie
Nederlands | 479 pagina's | Inmerc, Wormer | 2002
Gedrukt boek
Irene van Blommestein Kook ook
het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten
Non-fictie
Nederlands | 477 pagina's | Inmerc, Wormer | 2008
Gedrukt boek
Binh Duong De Vietnamese keuken
meer dan 150 authentieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1997
Gedrukt boek
Kinderkookkafé Koken met kinderen
in de klas, in het buurthuis en thuis
Duidelijke recepten om met een groep(je) onder begeleiding van een volwassene uit te voeren. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 1991
Gedrukt boek
Helen Drew Het kleine atelier voor lekkerbekken
fantastische stap-voor-stap ideetjes
Stap voor stap wordt voorgedaan hoe je koekjes, soezen, cakejes en scones kunt bakken. Met werkfoto's in kleur. Vanaf ca. 10 jaar; enige begeleiding is aan te raden.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | De Ballon, Antwerpen | 2007
Gedrukt boek
NRC Handelsblad kookboek
Non-fictie
Nederlands | 284 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1991
Gedrukt boek
Gay Merill Gross Creatief met servetten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | M & P Creatief, Weert | 1994
Gedrukt boek
Yvette Stachowiak De kunst van het garneren
meer dan 130 originele ideeën om gerechten feestelijk te presenteren
Non-fictie
Nederlands | 164 pagina's | M & P, Weert | 1991
Gedrukt boek
Open universiteit Eten en weten
moderne biotechnologie en voedselproduktie
De moderne biotechnologie en de rol ervan op de voedselproduktie en voedselbewerking.
Non-fictie
Nederlands | 170 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen | 1991
Gedrukt boek
Jane Suthering Droom desserts
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1996
Gedrukt boek
Jane Newdick Koken met kruiden
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1994
Gedrukt boek
Manfred Kurz Verfijnde voorgerechten
recepten voor fijnproevers
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1993
Gedrukt boek
Het eerste NRC Handelsblad kookboek
Non-fictie
Nederlands | 284 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2001
Gedrukt boek
Marcel De Cleene Bloemen voor het fornuis
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | MIM, Deurne | 1991
Gedrukt boek
Herman Vandommele Van kapucijner tot doperwt
De cultuurgeschiedenis van de erwt.
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | Stichting Mens en Kultuur, Gent | 1991
Gedrukt boek
Heinz Winkler Vegetarische feestmaaltijden
recepten voor fijnproevers
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1992
Gedrukt boek
Jan Hoogeveen Varkensvlees en lamsvlees
Non-fictie
Nederlands | 50 pagina's | Helmond, Helmond | 1991
Gedrukt boek
Sanne Bierens Het toetjesboek van het Kinderkookkafé
Allerlei verschillende, gemakkelijke maar ook heel moeilijke, toetjes om zelf te maken. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 1991
Gedrukt boek