Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 144)
Paul van Riel Kroegwoordenschat
meer dan 1000 begrippen en citaten betreffende drank en drinkers
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Rap, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Mary Gwynn Heerlijk vegetarisch barbecuen
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Richard Craze Kruidenthee
Naast recepten wordt er ook informatie gegeven over de gebruikte kruiden, zoals vindplaats en medische gegevens
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Van piepers tot pasta
recepten voor en door 3 generaties
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Van den Bergh Foods, Rotterdam | 1998
Gedrukt boek
Wim Sanders De Nederlandse sigaar
de wereld van puur genieten
Beschrijvingen en beoordelingen van Nederlandse sigaren.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | ImageBooks, Eindhoven | 1998
Gedrukt boek
Wijnalmanak 1999
Overzicht van wijnen onder de tien gulden per fles, die door middel van proefnotities getest werden op de verhouding prijs-kwaliteit
Nederlands | 285 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 1998
Gedrukt boek
Hielke van der Meulen Traditionele streekproducten
gastronomisch erfgoed van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Elsevier bedrijfsinformatie, Doetinchem | 1998
Gedrukt boek
Desmond Begg Wodka
alle informatie voor de liefhebber
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Librero, Hedel | 2000
Gedrukt boek
Peter Klosse Smaak
Richtlijnen voor mogelijke combinaties van wijnen en gerechten.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Tirion, Baarn | 1998
Gedrukt boek
Fiona Beckett Wijnwijzer
de juiste wijn voor elke gelegenheid en voor elke smaak
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1998
Gedrukt boek
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's vegetarische gerechten
een standaardwerk met meer dan 600 recepten uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 592 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2001
Gedrukt boek
Vetarm koken
aantrekkelijke en smakelijke gerechten met een minimum aan calorieën
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 1998
Gedrukt boek
B. Verhoef Bier encyclopedie
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 1998
Gedrukt boek
Rudolf Pierik Rode Bordeaux
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Donker, Rotterdam | 1998
Gedrukt boek
Bob Minnekeer Whisky
Dit boek gaat uitgebreid in op de productie, herkennen en determineren van whisky. Afgesloten wordt met enkele culinaire recepten en een lijst Belgische en Nederlandse importeurs.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Lannoo, Tielt | 1998
Gedrukt boek
Juliet Harbutt Alles over kaas & kaasgerechten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Helma Danner Zo word ik vegetariër!
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2000
Gedrukt boek
John Radford De wijnen van Spanje
de complete gids van de Spaanse wijnen
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2002
Gedrukt boek
Receptenleer
technieken en processen
Het principe van de voedselbereiding, waarin technieken en scheikundige processen worden uiteengezet, waarna de afzonderlijke gerechten ieder in een apart hoofdstuk worden behandeld.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | Intro, Baarn | 1998
Gedrukt boek