Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 40 (van 97)

Filteren

  • Louise Witteman Voedingspiramide

    natuurlijk, lekker én gezond

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Voedingspiramide], [Den Haag | 2012

    Gedrukt boek

  • Donna Hay Seizoenskookboek

    de beste recepten uit Donna Hay magazine

    Non-fictie

    Nederlands | 317 pagina's | Spectrum, [Houten] | 2015

    Gedrukt boek

  • Diana Henry Food from plenty

    lekker koken met producten uit eigen voorraadkast, seizoensproducten en restjes

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2013

    Gedrukt boek

  • Crumbles en gratins

    hartig en zoet

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Terra, Arnhem | 2011

    Gedrukt boek

  • Pierre Dukan Het Dukan dieet

    recepten; de Franse medische oplossing voor permanent gewichtsverlies

    Non-fictie

    Nederlands | 284 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2010

    Gedrukt boek

  • F.M. Stoll Het nieuwe Haagse kookboek

    recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag

    Non-fictie

    Nederlands | 462 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht [etc.] | 2010

    Gedrukt boek

  • Cees Holtkamp De banketbakker

    Maak zelf wentelteefjes, slagroomsoezen of zoute stengels. Stapsgewijze uitleg van recepten van toetjes, koekjes, cakes en enige hartige hapjes. Met kleurenfoto's van het eindresultaat. Makkelijk lezen. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelf maken vanaf ca. 10 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 328 pagina's | De Kookboekhandel, Amsterdam | 2010

    Gedrukt boek

  • Alice Hart Vegalicious

    141 vegetarische feel-good recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Terra, Houten | 2014

    Gedrukt boek

  • Ghillie James Maak je eigen confituur, limonade, chutney, compote, drankje, pesto en nog veel meer!

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Becht, Haarlem | 2011

    Gedrukt boek

  • Valli Little Delicious

    het kookboek!; 120 nieuwe recepten voor elk seizoen

    Non-fictie

    Nederlands | 238 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2011

    Gedrukt boek

  • F.M. Stoll | W.H. de Groot Het nieuwe Haagse kookboek

    recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag

    Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2010

    E-book

  • Rudy Proesmans Optimaal gezond zonder medicijnen

    Orthomoleculair arts pleit voor gezonde voeding, eventueel aangevuld met voedingssupplementen om ziektes en aandoeningen te voorkomen.

    Non-fictie

    Nederlands | 352 pagina's | M Books, Antwerpen | 2017

    Gedrukt boek

  • Sander Schat Thuisbarista

    kwaliteitskoffie uit eigen keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2010

    Gedrukt boek

  • Marijke Sterk | Jeanine Schreuders Marokko

    Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om. Ervar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranjebloesemwater, saffraan en koriander onmisbaar. Lamskoteletjes met korianderpanade, tagine met kip, peer en honing, kebab met muntsaus... Vergeet ook de traditionele couscousgerechten niet en de pittige dips voor Marrokaans brood: betoverend lekker én in een handomdraai op tafel! * Lekker, makkelijk én snel...

    Non-fictie

    Nederlands | 141 pagina's (ePub2, 6,4 MB) | Inmerc, Utrecht | 2010

    E-book

  • Antoinette Hertsenberg De kleine vegetariër

    vegetarische gerechten voor kinderen van 0-15 jaar (en hun ouders!)

    Non-fictie

    Nederlands | 141 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2010

    Gedrukt boek

  • Bart Van Loo Als kok in Frankrijk

    literaire recepten, culinaire verhalen

    Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 270 pagina's (ePub2, 2,8 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2010

    E-book

  • Huib Edixhoven Dom Pérignon in een rugzak

    Een reeks smakelijk vertelde reisimpressies van over de gehele wereld aangevuld met actuele informatie over druiven, wijn en producenten.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,1 MB | Carrera, Amsterdam | 2010

    E-book

  • Tana Ramsay Tana's keukengeheimen

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012

    Gedrukt boek

  • Iris van de Graaf Van eigen erf

    koken met de oogst van de biologische boer

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Stichting Van Eigen Erf, Sevenum | 2010

    Gedrukt boek

  • Herman den Blijker Peen & ui

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2010

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2010
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek93
  2. E-book4

Voor

  1. Volwassenen95
  2. Jeugd7

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten97
    1. Basiskookboeken17
    2. Dieet & Gezond8
    3. Keukens7
    4. Vegetarisch6
    5. Drankboeken6
    6. Bekende Chefs4
  2. Gezin & Gezondheid4
  3. Reizen & Vrije Tijd2
  4. Filosofie & Religie1
  5. Mens & Maatschappij1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2

Auteur

  1. Marijke Sterk3
  2. Nancy McDougall3
  3. Donna Hay2
  4. F.M. Stoll2
  5. Francis van Arkel2
  6. Huib Edixhoven2
  7. Jamie Oliver2
  8. Karin Luiten2
  9. Louise Witteman2
  10. Nigella Lawson2
  11. Vitataal2
  12. Yotam Ottolenghi2
  13. Abigail Wheatley1
  14. Alice Hart1
  15. Annabel Langbein1
  16. Anne Cazor1
  17. Annette van Ruitenburg1
  18. Annie Rigg1
  19. Antoinette Hertsenberg1
  20. Bart Van Loo1
  21. Bel&Jet culinaire communicatie1
  22. Bill Granger1
  23. Camille Antoine1
  24. Cara Hobday1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken