Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 161)
Fiona Faulkner 25 dingen die kinderen niet lusten ... en hoe je er 24 toch verleidelijk maakt
Recepten en trucs om de eetgewoonten van kinderen te veranderen. Met kleurenfoto's. Voor opvoeders met kinderen van ca. 2 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2011
Gedrukt boek
Leila Lindholm One more slice
de lekkerste specialiteiten uit alle landen; van baguette, brownie & cheesecake tot pizza, tortano & ijs
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Becht, Haarlem | 2012
Gedrukt boek
Sally Butcher Veggiestan
een vegetarische reis door het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Donna Hay Simple dinners
140+ nieuwe recepten, slimme ideeën en snelle oplossingen voor iedere dag
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2012
Gedrukt boek
Clive Bozzard-Hill ***Kook school
Non-fictie
Nederlands | 511 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Johannes van Dam Beste Johannes
culinaire vragen aan Johannes van Dam
Antwoorden op de meest uiteenlopende vragen over alles wat met eten en drinken te maken heeft.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,7 MB | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2011
E-book
Molly Brown Groenten
80 recepten stap voor stap
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Chester Hastings Culinair koken met kaas
's werelds beste kazen in 90 recepten
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Peter Paul Klapwijk | Gerard Keijsers Uit alle windstreken
internationale gerechten verzameld op de molen van Delfshaven
Uit alle windstreken is een boek over koken, molens en culturen. Een kookboek met interviews en tegelijkertijd een journalistiek boek vol recepten. Voor de kok die graag leest en de lezer die graag kookt. De Distilleerketel in Rotterdam Delfshaven staat centraal in dit boek. De korenmolen geldt als ontmoetingsplek voor de inwoners van de wijk, voor het grootste deel immigranten uit mee dan honderd verschillende landen. Ze komen op de molen om ingrediënten in te slaan voor gerechten uit hun land...
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's (PDF, 11 MB) | Klapwijk & Keijsers, [Schoonhoven] | 2011
E-book
Yasmin Othman Fingerfood
80 recepten stap voor stap
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Van het huis
ambachtelijk koken; authentieke recepten om thuis te maken: je eigen brood, yoghurt, jam & chutney, bouillon, verse pasta, zelfgedraaide worst, ingemaakte groenten, limonadesiroop, koekjes
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Becht, Haarlem | 2013
Gedrukt boek
Thea Spierings Vegetarisch
makkelijke recepten zonder vlees en vis
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2011
Gedrukt boek
Ferran Adrià Thuis koken met Ferran Adrià
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2011
Gedrukt boek
Janneke Philippi Appeltaart
bol, crumble, cake; 70 originele, unieke, authentieke, slanke en veelzijdige varianten
Non-fictie
Nederlands | 168 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2014
Gedrukt boek
Tom Kellerhuis Het roer om
journalist laat zich omscholen tot chef-kok
In 2008 besloot de bekende journalist Tom Kellerhuis (46) zijn goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur (de machtigste functie achter het nietje in de Amsterdamse Grachtengordel) van het destijds zeer roemruchte opinieweekblad HP/De Tijd op te offeren. Hij meldde zich aan voor de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam, en ging tussen de pubers als leerling-kok werken in tal van beroemde restaurants in binnen- en buitenland. Deze ingrijpende beslissing veranderde zijn leven drastisch; de eens...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2011
E-book
Ria Penders | Yvonne van Stigt Oergondisch genieten
een moderne levensstijl vanuit de oorsprong
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Orthomoleculaire Diëtistenpraktijk Ria Penders, Heiloo | 2014
Gedrukt boek
Peter Paul Klapwijk | Gerard Keijsers Van alle wereldzeeën
gerechten van scheepskoks
Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de wereld eruit vanuit een kombuis? In Van alle wereldzeeën komt één van de hoofdfiguren op een schip aan het woord: de scheepskok. De man - een enkele keer een vrouw - die met zijn kookkunsten het humeur van de bemanning op peil houdt. Veertig koks uit de hele wereld - van China tot Brazilë en van Zuid-Afrika...
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (PDF, 8,1 MB) | Klapwijk & Keijsers, [Schoonhoven] | 2011
E-book
Heston Blumenthal Heston Blumenthal thuis
Non-fictie
Nederlands | 407 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Ria Penders Oergondisch genieten
een moderne levensstijl vanuit de oorsprong
Recepten voor een 'oer'voedingspatroon waarbij men alleen vlees, vis, groente, fruit, zaden en noten eet.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Oergezond, Houten | 2011
Gedrukt boek
Jeanne Dijkstra Winter op de Veluwe
binnen en buiten genieten
Gids voor het beleven van de natuur en cultuur van de Veluwe in de winter. Met recepten van restaurant De Echoput.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Regioboek/BDU Boeken, Barneveld | 2011
Gedrukt boek