Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 35 (van 35)

Filteren

  • Mary Maarsen Koken & bakken met de Amish

    De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken gebruikgemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 88 pagina's (ePub2, 18 MB) | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2014

    E-book

  • Carrie Solomon True food

    koken met respect voor de seizoenen

    Non-fictie

    Nederlands | 161 pagina's | Lannoo, Tielt | 2014

    Gedrukt boek

  • Mirjam Letsch Kosovo

    Recepten van het eten van gewone mensen.

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Street Food World, [Bantega] | 2014

    Gedrukt boek

  • Wijnanda Hogendoorn Natuurlijk lekker

    koken volgens het Genesisprincipe

    Recepten voor het klaarmaken van gerechten met gezonde ingrediënten waarin met veel allergieën rekening wordt gehouden.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Kok, Utrecht | 2014

    Gedrukt boek

  • Alastair Williams Basiskookboek voor studenten (zodat je ook zonder je moeder kunt overleven!)

    Hoe maak je broccoli of spaghetti klaar? Uitleg van eenvoudige recepten, veelal internationale, en informatie over o.a. gezond eten en de voorraadkast. Met kleine tekeningen in oranje. Vanaf ca. 16 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 112 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014

    Gedrukt boek

  • Janneke van der Meulen #Supersnel herstel

    hoe je FITTER, STERKER én GEZONDER wordt

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Caplan, [Nijmegen] | 2014

    Gedrukt boek

  • Yvonne Eijkenduijn Yvestown in de keuken

    een boek over eten en leven in de keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Snor, Utrecht | 2014

    Gedrukt boek

  • Viola Adamsson Pap, muesli en granola

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Deltas, [Aartselaar], [Oosterhout] | 2015

    Gedrukt boek

  • Rose Marie Donhauser | Sylvia Schaab Het kookplan

    lekker koken zonder restjes

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's | Consumentenbond, [Den Haag] | 2015

    Gedrukt boek

  • Massimo Bottura De kunst van de Italiaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 301 pagina's | Terra, Houten | 2014

    Gedrukt boek

  • Michiel Bussink Eten uit de natuur

    Non-fictie

    Nederlands | 94 pagina's | Van Duuren Media, Culemborg | 2014

    Gedrukt boek

  • Eileen Sanders Kookdroom

    stap voor stap de heerlijkste gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | [Poiesz Uitgevers], [Koog aan de Zaan] | 2014

    Gedrukt boek

  • Mary Maarsen Koken & bakken met de Amish

    Non-fictie

    Nederlands | 115 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2014

    Gedrukt boek

  • Trish Deseine Zin om te bakken

    Non-fictie

    Nederlands | 184 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Mariie Niemantsverdriet | Lena Mariiesdochter De smaak van de Middeleeuwen

    Bourgondisch banquette voor beginners

    Non-fictie

    Nederlands | 59 pagina's | Uitgeverij De Muze, Leiden | 2014

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2014
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek31
  2. E-book4

Voor

  1. Jeugd1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten35
    1. Bakboeken5
    2. Vegetarisch4
    3. Bekende Chefs3
    4. Dieet & Gezond1
    5. Keukens1
    6. Drankboeken1
  2. Natuur & Dieren1

Auteur

  1. Voedingscentrum4
  2. Kyra de Vreeze2
  3. Mary Maarsen2
  4. Monique Jansse2
  5. Yvette van Boven2
  6. Alastair Williams1
  7. Bel&Jet culinaire communicatie1
  8. Carrie Solomon1
  9. Clara ten Houte de Lange1
  10. Claus Meyer1
  11. Eileen Sanders1
  12. Henry Dimbleby1
  13. Janneke van der Meulen1
  14. John Vincent1
  15. Joke Reijnders1
  16. Joost Duisterwinkel1
  17. Karin Luiten1
  18. Kay Plunkett-Hogge1
  19. Lena Mariiesdochter1
  20. Leonie ter Veld1
  21. Mariie Niemantsverdriet1
  22. Massimo Bottura1
  23. Michiel Bussink1
  24. Mirjam Letsch1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken