Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 40 (van 42)

Filteren

  • Dinneke van den Dikkenberg Bewust koken zonder E-nummers

    meer dan 60 recepten!

    Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,3 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Marlies de Waal Liguria

    leven en eten tussen olijfbomen en zee

    Non-fictie

    Nederlands | 168 pagina's | Orly, [Breda] | 2015

    Gedrukt boek

  • Elisabeth Johansson Puur & gezond koken

    Non-fictie

    Nederlands | 153 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2016

    Gedrukt boek

  • Stephen Beaumont Bier & foodcombinaties

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017

    Gedrukt boek

  • Glenn Van Gerwen Seniorenkookboek

    recepten voor een leven lang smaak

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015

    Gedrukt boek

  • Niven Kunz Niven 80/20

    80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...

    Non-fictie

    Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers

    voor kids

    Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 134 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2015

    Gedrukt boek

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Bakbijbel

    Rutger bakt van A tot Z

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Pascalle Bonnier Nootje

    70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...

    Non-fictie

    Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie

    echt eten voor een gezonder, energieker leven

    In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...

    Non-fictie

    Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • De wereld van de stroopwafel

    het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!

    Non-fictie

    Nederlands | 204 pagina's | Uitgeverij Lineke Eerdmans, [Naarden] | 2015

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2015

    Gedrukt boek

  • René Zanderink De nieuwe keuken van de Veluwe

    (chef)koks, cateraars, leveranciers, producenten, restaurants, ingrediënten en recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Nieuwe Veluwe, [Wageningen] | 2015

    Gedrukt boek

  • William Ledeuil Bouillon

    Non-fictie

    Nederlands | 222 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016

    Gedrukt boek

  • Dinneke van den Dikkenberg Verder koken zonder E-nummers

    meer dan 60 recepten!

    Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.

    Non-fictie

    Nederlands | 120 pagina's | De Banier, [Apeldoorn] | 2012

    Gedrukt boek

  • Saskia de Boer Heel Holland prakt

    de lekkerste en grensoverschrijdende stamppotten

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's | B for Books, [Maartensdijk] | 2015

    Gedrukt boek

  • Christophe Declercq Basic taarten

    Recepten voor professioneel gemaakt gebak.

    Non-fictie

    Nederlands | 155 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015

    Gedrukt boek

  • Monique Hiltermann De Zeeuwse Hemel

    Non-fictie

    Nederlands | 140 pagina's | De Zeeuwse Hemel, Zierikzee | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
  3. 3
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Kookboeken
  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek33
  2. E-book9

Voor

  1. Jeugd3

Inhoud

  1. Non-fictie41

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten42
    1. Dieet & Gezond8
    2. Bakboeken2
    3. Bekende Chefs2
    4. Drankboeken1
  2. Gezin & Gezondheid2
  3. Technologie & Wetenschap1
  4. Mens & Maatschappij1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg5
  2. Voedingscentrum3
  3. Peter Klosse2
  4. Peter Paul van den Breemen2
  5. Theus de Kok2
  6. Christophe Declercq1
  7. Donna Hay1
  8. Elisabeth Johansson1
  9. Erik van Loo1
  10. Fons Burger1
  11. Glenn Van Gerwen1
  12. Hanny ter Doest1
  13. Ineke Haisma1
  14. J. Kenji López-Alt1
  15. Jonno Proudfoot1
  16. Karin Luiten1
  17. Karlijn Smeets-van Basten Batenburg1
  18. Laura Agar Wilson1
  19. Laura Korssen1
  20. Maarten Laupman1
  21. Margriet Vonk1
  22. Marinka Bil1
  23. Marlies de Waal1
  24. Mascha Lammes1

Taal

  1. Nederlands41
  2. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken