Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 40 (van 48)

Filteren

  • Da-Hae West | Gareth West K Food

    Koreaanse familierecepten en streetfood

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017

    Gedrukt boek

  • Annette van Ruitenburg | Tanja van den Berge Zilt zoet Zeeland

    Informatief boek over culinair Zeeland.

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2016

    Gedrukt boek

  • Jurino Ignacio Nos kushina moderno

    Caribisch koken in de 21e eeuw

    Non-fictie

    Nederlands | 164 pagina's | Terrizzi, [Sliedrecht] | 2016

    Gedrukt boek

  • Stephan Mitsch Recepten uit Barcelona

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Claus Meyer De Nordic kitchen

    thuis koken met de seizoenen

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016

    Gedrukt boek

  • Stefano Cavallari Pasta

    61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Spectrum, Houten | 2016

    Gedrukt boek

  • Denise Kortlever All-day bowls

    de allerlekkerste gerechten in een kom

    De allerlekkerste gerechten in een kom Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor...

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 55 MB) | Spectrum, Houten | 2016

    E-book

  • Mounir Toub Mijn Arabische keuken

    Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool: 'Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt.' Aan de hand van klassiek en modern Arabische recepten laat Mounir in Mijn Arabische keuken met aanstekelijk enthousiasme zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise,...

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Tini Brugge De rijke wereld van kloosterkruiden

    Non-fictie

    Nederlands | 152 pagina's | Uitgeverij Kok, Utrecht | 2016

    Gedrukt boek

  • Stefano Cavallari Pasta

    61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

    Waan je in Italië en geniet van de pasta's en de unieke sfeer van Spaghetteria Pasta-bar aan je eigen tafel! Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari – chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar – neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een tagliatelle met eekhoorntjesbrood,...

    Non-fictie

    Nederlands | 140 pagina's (ePub2, 7,4 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Tienlon Ho | Rebecca Milner | Ippo Nakahara Japan

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Nicolas Stromboni De keuken van Corsica

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Fontaine uitgevers, [Hilversum] | 2017

    Gedrukt boek

  • Nort van Hoof Franse kookkunst

    recepten, kunst en columns uit de Ardèche

    Non-fictie

    Nederlands | 170 pagina's | Terra, Houten | 2016

    Gedrukt boek

  • Gina Hamadey ¡Buenos nachos!

    75 recepten met nacho's in de hoofdrol

    Non-fictie

    Nederlands | 164 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Karen Groeneveld Kookboek van de Zuiderzee

    Wieringer krukels, Urker ansoop, Kamper platvis en andere streekgerechten rond de Zuiderzee.

    Non-fictie

    Nederlands | 79 pagina's | Het Zwarte Schaap, [Zutphen] | 2016

    Gedrukt boek

  • Het Zuid-Afrikaanse kookboek

    Multiculturele recepten van Zuid-Afrika samengesteld door 67 inwoners en 10 talentvolle koks.

    Non-fictie

    Nederlands | 369 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017

    Gedrukt boek

  • Danitzah Jacobs Power queens

    culinair de wereld delen

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Droomvallei Uitgeverij, Breda | 2016

    Gedrukt boek

  • Vitataal Smakelijke stamppot

    van boerenkool tot rucola; heerlijke gerechten en leuke wetenswaardigheden

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Lantaarn publishers, Ede | 2021

    Gedrukt boek

  • Ken Forkish De pizza elementen

    geheimen uit Napels, Rome en New York voor de perfecte pizza thuis

    Non-fictie

    Nederlands | 249 pagina's | Italiëplein, [Utrecht] | 2018

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
  3. 3
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2016
  • Verwijder Huishoudkunde
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek44
  2. E-book4

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten48
    1. Basiskookboeken3
    2. Dieet & Gezond1
  2. Gezin & Gezondheid2

Auteur

  1. Denise Kortlever2
  2. Rukmini Iyer2
  3. Stefano Cavallari2
  4. Amandip Uppal1
  5. Annette van Ruitenburg1
  6. Ciska Cress1
  7. Claus Meyer1
  8. Da-Hae West1
  9. Danitzah Jacobs1
  10. Diora Fong Chan1
  11. Eleonora Galasso1
  12. Gareth West1
  13. Gina Hamadey1
  14. Gustav Mandelmann1
  15. Ippo Nakahara1
  16. José Pizarro1
  17. Jurino Ignacio1
  18. Karen Groeneveld1
  19. Kei Lum Chan1
  20. Ken Forkish1
  21. Meera Sodha1
  22. Mounir Toub1
  23. Muriel Brunswig-Ibrahim1
  24. Nel Schellekens1

Taal

  1. Nederlands47
  2. Engels2

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken