Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 53)
Michael Greger | Gene Stone Hoe overleef je? kookboek
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Passie, [Oegstgeest] | 2018
Gedrukt boek
Anne-Katrin Weber Last minute vegetarisch
echt lekker koken in 10 tot 20 minuten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Sabrina Fauda-Rôle Eenpansgerechten
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2023
Gedrukt boek
Marinka Bil Lunch
alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers.
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | EetPaleo, [Tilburg] | 2017
Gedrukt boek
Lena Djuphammar | Pernilla Rönnlid Quick & tasty studentenkookboek
Studentenkookboek met recepten voor gezonde en lekkere maaltijden die niet veel tijd en geld kosten.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Meus Dagelijkse kost 2
koken met gezond verstand
Non-fictie
Nederlands | 284 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2017
Gedrukt boek
Voedingscentrum Schijf van Vijf kookboek
lekkere en duurzame recepten voor elke dag
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Voedingscentrum, Den Haag | 2023
Gedrukt boek
Sue Quinn Snel, gezond en lekker
160 tien-minuten-recepten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Terra, Houten | 2017
Gedrukt boek
Katie Farrell Je leven in balans
Bundeling van overdenkingen met betrekking tot een positief zelfbeeld en over het volharden in gezond leven, met recepten, lichamelijke oefeningen, tips en planningen.
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | Ark Media, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood
het daily dinner-kookboek; 100 × avondeten met maar 5 ingrediënten; 5 or less
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Steven Raichlen BBQ sauzen, rubs & marinades
ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken
Non-fictie
Nederlands | 345 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2017
Gedrukt boek
Samin Nosrat Zout, vet, zuur, hitte
de vier elementen van goed koken
Non-fictie
Nederlands | 479 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Lena Djuphammar | Pernilla Rönnlid Het onmisbare studentenkookboek
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2019
Gedrukt boek
Ursula Ferrigno Koken met limoenen & citroenen
75 frisse en verrassende recepten met citrusvruchten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2019
Gedrukt boek
Vitataal Handboek patisserie
alle regels van de kunst in de praktijk
Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg.
Non-fictie
Nederlands | 655 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Massimo Bottura Brood is goud
ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Topkoks koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, ontstaan uit het project over voedselverspilling tijdens de wereldexpo in Milaan in 2015.
Non-fictie
Nederlands | 423 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood
het kidsproof-kookboek
Chickslovefood: lekker en gezond, voor het hele gezin. Kidsproof is een boek van jonge moeders voor jonge ouders: recepten met maximaal zes ingrediënten, die voedzaam en vers zijn, toegespitst op kinderen. Ouders die voor hun kind willen koken komen met Kidsproof volledig aan hun trekken. Het boek bevat heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en zoetigheden. Het concept: hoe kook je snel, gezond en gevarieerd, zonder dat je twee keer moet koken: eerst voor je kids en daarna voor...
Non-fictie
Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2017
E-book
Peter Lute De kracht van kruiden
smaken uit de kruidfabriek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.' Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten. De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de...
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood
het daily dinner-kookboek; 100× avondeten met maar 5 ingrediënten; 5 or less
Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met, let op, maar vijf ingrediënten! Of je nu zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), goedgevulde soep (kom maar door met die pompoen-zoeteaardappelsoep) of even lekker op chique wilt gaan met zwarte rijst met garnalen en gefrituurde pastinaak (jawel, een must try), met...
Non-fictie
Nederlands | 67 pagina's (ePub2, 95 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Gertjan Kiers Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book