Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 40 (van 42)

Filteren

  • Sacha de Boer | Janine Smits | Babs Assink Joie de vivre

    ode aan de Franse keuken; tien topchefs; zestig recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Wilma van Grinsven-Padberg Het mediterrane dieet

    leven zoals onze zuiderburen

    Nederlands | 255 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020

    Gedrukt boek

  • Jesiel Maxán Pasta & noodles

    wereld gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 221 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2020

    Gedrukt boek

  • Titi Waber Sambal

    50 recepten met pit

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Luna Trapani Veganista

    de Italiaanse plantaardige keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Marie Florence van Es De smaken van Italië

    over streekproducten, ingrediënten en de Italiaanse eetcultuur

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2020

    Gedrukt boek

  • Letitia Clark Bitterzoete honing

    de smaken van de Sardinische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Pippa Middlehurst Dumplings & noedels

    gyoza, wontons, bao, ramen en meer

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • Noi Pia-Ud | Jonah Freud De bijbel van de Thaise keuken

    van papajasalade tot phad Thai en van jackfruitcurry tot tom yum

    Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Rosa Cienfuegos Comida Mexicana

    een kookboek over de Mexicaanse keuken; snacks, taco's, torta's, tamales & desserts

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021

    Gedrukt boek

  • Walter Marskamp | Sally Mitchell Smaak

    de plantaardige keuken van Yerba

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Kwoklyn Wan Chinese takeaway veggie

    meer dan 70 vegetarische Chinese gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2020

    Gedrukt boek

  • Maureen Tan | Jonah Freud De bijbel van de Indonesische keuken

    van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang

    Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 723 pagina's (ePub3, 40 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Camille Sourbier Heerlijke hapjes uit de hele wereld

    Non-fictie

    Nederlands | 126 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Mounir Toub Chef Toub

    lekker Arabisch; kook & eet met heel veel liefde en plezier

    Toub presenteert een gevarieerde mix van traditionele en eigentijdse gerechten uit de hele Arabische wereld. Uitgebreid voor speciale gelegenheden maar ook simpelere voor elke dag.

    Non-fictie

    Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 38 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Thea Spierings 100x pastasaus

    lekker en simpel

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020

    Gedrukt boek

  • Hari Ghotra 500 curry's

    creatieve en eigentijdse recepten voor zowel traditionele als moderne currygerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Duncan Welgemoed Africola

    modern Afrikaans eten met een attitude

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Jop van der Bijl Pittige kost

    recepten & verhalen uit India

    Makkelijke recepten uit de Indiase keuken aangevuld met verhalen die veelal gaan over de onderdrukking van de christenen in India.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Uitgeverij Plateau, Amersfoort | 2020

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
  3. 3
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2020
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek38
  2. E-book4

Inhoud

  1. Non-fictie41

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten42
    1. Basiskookboeken14
    2. Bekende Chefs8
    3. Vegetarisch7
    4. Dieet & Gezond3
    5. Drankboeken1
  2. Reizen & Vrije Tijd2
  3. Filosofie & Religie1

Auteur

  1. Jonah Freud4
  2. Janneke Vreugdenhil2
  3. Maureen Tan2
  4. Mounir Toub2
  5. Noi Pia-Ud2
  6. Alessandra Pierini1
  7. Babs Assink1
  8. Camille Sourbier1
  9. Dan Toombs1
  10. Duncan Welgemoed1
  11. Durkhanai Ayubi1
  12. Francis Kuijk1
  13. Frank Noë1
  14. François-Régis Gaudry1
  15. Hari Ghotra1
  16. Ilaria Brunetti1
  17. Irina Georgescu1
  18. Ivana Sanshia Ströde1
  19. Janine Smits1
  20. Jesiel Maxán1
  21. Jop van der Bijl1
  22. Karlijn van Onzenoort1
  23. Kwoklyn Wan1
  24. Laura de Grave1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken