Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 52)
Yvette van Boven De bomvolle oven van Van Boven
Non-fictie
Nederlands | 431 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Ellen Hoog | Kelvin de Lang Hem versus haar
Kookboek uitgaand van basisrecepten met daarop aparte aanvullingen voor hem, haar en hun dochtertje.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Becht, Haarlem | 2020
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Simply
makkelijke Midden-Oosterse maaltijden
Authentieke en modernere Perzische recepten waarbij geldt: optimale smaak, minimale moeite.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Jord Althuizen Smokey Goodness
BBQ feast on fire
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Pierre Wind De ecokeuken van Wind
handboek voor duurzaam koken
Non-fictie
Nederlands | 245 pagina's | B+L, [Haarlem] | 2020
Gedrukt boek
Seppe Nobels Een Kookboek
450 klassiekers van Seppe Nobels; Graanmarkt 13
Non-fictie
Nederlands | 607 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2020
Gedrukt boek
Laurentz Craane Burgers
vlees-, vis- en vegaburgers; incl. cocktailrecepten van Gerbrand Kruijssen
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Sacha de Boer | Janine Smits | Babs Assink Joie de vivre
ode aan de Franse keuken; tien topchefs; zestig recepten
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Ryan Riley Life Kitchen
recepten voor een nieuwe smaakbeleving tijdens en na behandeling van kanker
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Titi Waber Sambal
50 recepten met pit
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Luna Trapani Veganista
de Italiaanse plantaardige keuken
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Roel Westra BBQ magic
next level smoken, braden, grillen en garen
Non-fictie
Nederlands | 282 pagina's | l.s, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Eric De Maerteleire Gezond eten, gezond ouder worden
kookboek
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2020
Gedrukt boek
BLOND Delicious Pink
Recepten voor gerechten - overwegend zoet en variërend van drankjes, ovengerechten, ijs, ontbijt, hartig tot feestgerechten - met een roze touch.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Soenil | Hassnae Bouazza Spicy chef
verhalen en recepten uit de keuken van De Lindehof
Levensverhaal van de eigenaar/chef-kok van het twee-sterren restaurant ‘De Lindehof’ in Brabant. Met zowel recepten uit de klassieke Surinaams-Hindoestaanse keuken als van zijn signatuurgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Walter Marskamp | Sally Mitchell Smaak
de plantaardige keuken van Yerba
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Shane Kluivert Vega met Shane
40 stap-voor-staprecepten voor het hele gezin
Als kookfanaat en sporter weet Shane Kluivert dat maaltijden lekker én gezond moeten zijn. In Vega met Shane deelt hij 40 vega recepten, waarmee hij je stap voor stap de lekkerste vegetarische gerechten leert maken. Want lekker en gezond, dat kan af en toe ook zeker zonder vlees of vis. Voor alle jonge chefs van Nederland en Vlaanderen, flexitariërs, sporters, papa’s en mama’s die met en voor hun kids koken: dit is jullie boek! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 34 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
BLOND Delicious Pink
Begin de dag healthy met de Pink detox fruit bowl en vrolijke roze pancakes. Geniet van roze pokébowls en hummus-dips met klassieke Cosmo Cocktail of Ginger Berry Mocktail. En trakteer jezelf op een van de vele vrolijke sugar pink treats als de frisse aardbeientompouce of roze-chocoladefondue. Laat je inspireren door de prachtige foto’s en proef hoe veelzijdig en lekker roze kan zijn. Life is sweet when your food is pink! Blond Amsterdam bestaat al bijna 20 jaar. De eigenaressen van Blond Amsterdam,...
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas
van het land op het bord
Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen. Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt....
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Meike Schaling Nog meer kleine taartjes
Ook zo’n fan van kleine taartjes oftewel tartelettes? Met Nog meer kleine taartjes leer je de enige, echte taartjes van Petit gâteau bakken. In dit vervolg op Kleine taartjes en Kleine hartige taartjes ontdek je nieuwe bodems met citroen, amandel of pistache en proef je originele toppings als chocomousse en een fruitige gelei. Met als extra een kleine Tour du Monde en een kersthoofdstuk. Voor bakkers van elk niveau die graag tartelettes maken, en alle bakkers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 29 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book