Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 40 (van 40)

Filteren

  • Fadia Zeidan Eenvoudig en lekker Libanees koken

    Recepten uit de Libanese keuken aan de hand van familierecepten van de auteur. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 126 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022

    Gedrukt boek

  • Maori Murota Authentiek Japan thuis

    100 recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken

    Honderd recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken.

    Non-fictie

    Nederlands | 259 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022

    Gedrukt boek

  • Letitia Clark La vita è dolce

    Italiaanse zoetigheden

    Italiaanse gebakrecepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Becht, Haarlem | 2022

    Gedrukt boek

  • Pippa Middlehurst Aziatische bowls & bouillons

    maak je eigen kom vol smaak

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021

    Gedrukt boek

  • Mikkel Karstad Nordic family kitchen

    gezond - natuurlijk - eenvoudig

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Terra, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Ching-He Huang Asian green

    100 vegan recepten uit de Aziatische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Becht, Haarlem | 2021

    Gedrukt boek

  • Sara Richter | Nico Stanitzok Bali

    het lekkerste uit de Indonesische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Bas Robben Hotpot

    de lekkerste hotpots uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam

    Non-fictie

    Nederlands | 183 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021

    Gedrukt boek

  • Asterisk* Wagamama your way

    snelle flexrecepten voor body+ mind

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • Kwoklyn Wan Chinese takeaway met 5 ingrediënten

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021

    Gedrukt boek

  • Xian Heinrich Easy Asian cooking

    Verzameling van meer dan 60 recepten uit de Aziatische keuken, met aandacht voor traditionele en minder bekende gerechten uit China, Thailand, Japan, Korea en Vietnam. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022

    Gedrukt boek

  • Marianne Magnier-Moreno Libanees

    Dertig eenvoudige recepten uit de Libanese keuken.

    Non-fictie

    Nederlands | 62 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2022

    Gedrukt boek

  • Maxence Sys | Laurent Willems Mediterraneo

    de zonovergoten keuken van Pulpo

    Non-fictie

    Nederlands | 225 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021

    Gedrukt boek

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke

    op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant

    Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Mounir Toub Snel Arabisch

    midden-Oosterse gerechten voor elke dag van de week

    Goed nieuws voor alle fans van Lekker Arabisch: in opvolger Snel Arabisch maakt Chef Toub van Midden-Oosterse favorieten de snelle versie, mét Mounir-twist. Met de recepten uit dit toegankelijke familiekookboek zet je binnen maximaal 30 minuten de lekkerste falafelbowl, kip-harissaburger of viskebab op tafel. Van tajines en eenpans-toppers tot salades, soepen en zoete lekkernijen. Voor ieder wat wils: vega’s, pesci’s en omni’s. Zo kun je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van alles...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 75 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    E-book

  • Paulami Joshi De bijbel van de Indiase keuken

    Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Nextquisite Zon, zee, méditerrancée

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2021

    Gedrukt boek

  • Sophie Dejaegher Bij de boer

    verhalen en recepten van trotse boeren

    Non-fictie

    Nederlands | 236 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2021

    Gedrukt boek

  • Black food

    stories, art & recipes from across the African diaspora

    Engels | 309 pagina's | 4 Color Books, an imprint of Ten Speed Press, California | 2021

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2021
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek37
  2. E-book3

Inhoud

  1. Non-fictie39

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten40
    1. Basiskookboeken13
    2. Vegetarisch6
    3. Dieet & Gezond4
    4. Bakboeken3
    5. Bekende Chefs1
  2. Reizen & Vrije Tijd2
  3. Mens & Maatschappij2
  4. Geschiedenis & Politiek2
  5. Sport1

Auteur

  1. Luca Cesari2
  2. Mounir Toub2
  3. Paulami Joshi2
  4. Asterisk*1
  5. Bas Robben1
  6. Carlo Vingerling1
  7. Ching-He Huang1
  8. Dan Toombs1
  9. Fadia Zeidan1
  10. Fatima El Irari1
  11. Flip Stoltenborgh1
  12. Itamar Srulovich1
  13. Joanne Lee Molinaro1
  14. Judith Cyrus1
  15. Katinka Lansink Dodero1
  16. Kwoklyn Wan1
  17. Laurent Willems1
  18. Letitia Clark1
  19. Linda Vingerling1
  20. Luna Trapani1
  21. Mandy Yin1
  22. Maori Murota1
  23. Marianne Magnier-Moreno1
  24. Maxence Sys1

Taal

  1. Nederlands39
  2. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken