Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 42)
Hanbuckers Auberge Herborist
De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Werkruimten
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 382 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2005
Gedrukt boek
Kleine badkamers
Fotoboek met ideeën voor de inrichting van kleine badkamers.
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 189 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2005
Gedrukt boek
Yvert & Tellier Catalogue prix-courant de timbres-poste
donnant la description de tous les timbres-poste émis dans la monde entier depuis 1840, avec la distinctions de filigranes, de dentelures, de papiers, de nuances, les planches de Grande Bretagne et de Chypre, ainsi que celle destimbres de service, timbres-taxe et timbres-télégraphe avec leur prix a l'état neuf et usé
Non-fictie
Frans | 552 pagina's | Yvert et Tellier, Amiens | 1995
Gedrukt boek
Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet
cuisine & art
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002
Gedrukt boek
Menu design in Europe
a visual and culinary history of graphic styles and design, 1800-2000
Europe's reputation as the center of the culinary world is confirmed with this expansive array of restaurant menus from across the continent. From extravagant bills of fare for royal feasts to delectable mid-century minimalist graphics, the gustatory customs of dozens of European countries are revealed in this encyclopedic design compendium. Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the...
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022
Gedrukt boek
Barbara Stoeltie Country kitchens & recipes
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 187 pagina's | Taschen, Köln [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Michel® Luxemburg 2019
Non-fictie
Duits | Frans | 191 pagina's | [Schwaneberger Verlag GmbH], [Unterschleißheim] | 2018
Gedrukt boek
Massimo Listri | Antonio Paolucci | Giulia Carciotto Cabinet of curiosities
Een rariteitenkabinet is een kast of kamer waarin een verzameling van kunst en rariteiten wordt bewaard.
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022
Gedrukt boek
Domfil Catálogos Temáticos Internacionales Sports
catalogue de timbres-poste thématiques
Thematische postzegelcatalogus.
Non-fictie
Engels | Frans | Spaans | 338 pagina's | DOMFIL, Sabadell | 2001
Gedrukt boek
Benjamin Rich. Green Atlas numismatique de l'histoire ancienne, en 21 planches
avec des notices historiques ...
Non-fictie
Frans | 30 pagina's | chez Treuttel et Würtz, Paris, Strasbourg, Londres | 1829
Gedrukt boek
Li Yu | He Jianghong Zhongguo zi wei
xi shi chu yi peng chuan cai; Western-style Chinese cuisine; plats sichuannais fusionnant avec la cuisine occidentale
Non-fictie
Chinese talen | Engels | Frans | 251 pagina's | Sichuan Publishing House of Science & Technology, Chengdu | 2015
Gedrukt boek
Jean-Pierre Mangin Guide mondial des timbres erronés
Frans- en Engelstalige wereldcatalogus van postzegels met ontwerp- en dateringsfouten.
Non-fictie
Frans | 735 pagina's | Yvert & Tellier, Amiens | 1999
Gedrukt boek
Catalogue de timbres-poste Jeux Olympiques
Non-fictie
Frans | 352 pagina's | Yvert & Tellier, Amiens | 1997
Gedrukt boek
Jean-Louis Villeseche Guide mondial des timbres du football
Non-fictie
Frans | 286 pagina's | Yvert & Tellier, Amiens | 1998
Gedrukt boek
Simone Klabin Food & drink infographics
Alles over voeding in woord en beeld.
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 457 pagina's | Taschen, Köln | 2018
Gedrukt boek
Isabelle Thareau Cuisine Angevine
Non-fictie
Frans | 91 pagina's | Christinne Bonneton, Clermont-Ferrand | 2014
Gedrukt boek