Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 77)
Julia Adams Meat, fish and eggs
Informatie over de voedselgroepen, welk eten goed voor je is en waarom en over hoe je aan eten komt. Met veel paginagrote kleurenfoto's. Samen bekijken vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Engels | 24 pagina's | Wayland, London | 2010
Gedrukt boek
Gill Rapley Baby-led weaning
helping your baby love good food
Praktische gids voor de introductie van vaste voeding aan baby's.
Non-fictie
Engels | 256 pagina's | Vermilion, London | 2008
Gedrukt boek
Tracey Seaman | Tanya Wenman Steel Real food for healthy kids
200+ easy, wholesome recipes
Recepten voor gezonde voeding voor kinderen.
Non-fictie
Engels | 363 pagina's | William Morrow, New York | 2008
Gedrukt boek
Marije Vogelzang Eat love
food concepts by eating-designer Marije Vogelzang
Realisaties van diverse projecten die op een bepaalde manier met eten en voedsel te maken hebben, gebaseerd op de filosofie van de eetontwerpster.
Non-fictie
Engels | 155 pagina's | BIS, Amsterdam | 2008
Gedrukt boek
Mindy Pelz Fast like a girl
a woman's guide to using the healing power of fasting to burn fat, boost energy, and balance hormones
Non-fictie
Engels | 319 pagina's | Hay House, INC., Carlsbad, California | 2022
Gedrukt boek
Kris Verburgh The food hourglass
stay younger for longer + lose weight
Methode om langer en gezonder te leven.
Non-fictie
Engels | 400 pagina's | Harper Thorsons, London | 2014
Gedrukt boek
Marijke Timmerman The true size of food
about our absurd ways with food
Rijk geïllustreerd boek waarin de auteur en ontwerper op een visuele manier kijkt naar hoe wij met voedsel omgaan.
Non-fictie
Engels | 151 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Ed Winters How to argue with a meat eater
(and win every time)
Non-fictie
Engels | 309 pagina's | Vermillion, London | 2023
Gedrukt boek
Jayne Buxton The great plant-based con
why eating a plants-only diet won't improve your health or save the planet
Non-fictie
Engels | 522 pagina's | Piatkus, London | 2022
Gedrukt boek
Michael Greger How not to age
the scientific approach to getting healthier as you get older
Voedingsbijbel van een veganistische Amerikaanse arts en voedingsspecialist.
Non-fictie
Engels | 354 pagina's | Bluebird, London | 2023
Gedrukt boek
Andrew Jenkinson Why we eat (too much)
the new science of appetite
Non-fictie
Engels | 336 pagina's | Penguin Life, UK | 2021
Gedrukt boek
Pat Skene Monster lunch
Gedichten en informatie over eetgewoontes in Canada en Amerika. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Engels | 59 pagina's | Orca Book Publishers, Victoria, BC [etc.] | 2008
Gedrukt boek
Unni Kjærnes Trust in food
a comparative and institutional analysis
Analyse van de complexe en relationele bases voor vertrouwen in de veiligheid van voedsel naar aanleiding van onderzoek in zes Europese landen.
Non-fictie
Engels | 228 pagina's | Palgrave Macmillan, Hampshire [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Religious vegetarianism
from Hesiod to the Dalai Lama
Bundel artikelen vanuit diverse geloofsrichtingen en door de eeuwen heen over vegetarisme om religieuze redenen.
Non-fictie
Engels | 203 pagina's | State University of New York Press, Albany | 2001
Gedrukt boek
Nicole Mowbray Sweet nothing
why I gave up sugar and how you can too
Non-fictie
Engels | 304 pagina's | Orion, London | 2014
Gedrukt boek
Food inspires design
grandma's design
Non-fictie
Engels | 191 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2013
Gedrukt boek
Bee Wilson The way we eat now
strategies for eating in a world of change
Non-fictie
Engels | 392 pagina's | 4th Estate, London | 2020
Gedrukt boek
Caroline Dooner The f*ck it diet
eating should be easy
Non-fictie
Engels | 280 pagina's | HQ, New York, NY | 2019
Gedrukt boek
Felipe Fernández-Armesto Near a thousand tables
a history of food
De geschiedenis van de voeding van de prehistorie tot heden.
Non-fictie
Engels | 258 pagina's | Free Press, New York [etc.] | 2004
Gedrukt boek