Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 116)
Onno Kleyn Mijn Frankrijk
verhalen & recepten
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2021
Gedrukt boek
Gaitri Pagrach-Chandra Het Nederlands bakboek
recepten en historische verhalen voor de thuisbakker
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Chloé Monchalin | Benjamin Rousselet Athína
de ziel van Griekenland in 80 recepten
Culinaire reis door de Griekse hoofdstad Athene aan de hand van tachtig recepten. Met reistips en kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek
Alain Caron De bijbel van de Franse keuken
van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
Non-fictie
Nederlands | 478 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Manu Payet | Caroline de Maigret | Gwilherm de Cerval | Zazie Tavitian Dwars door Parijs
een niet zo heel erg objectieve eetgids van onze favoriete gerechten
Culinaire gids over restaurants en andere eetgelegenheden in Parijs. Met kleurenillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | mo'media, Rotterdam | 2024
Gedrukt boek
Jonah Freud | Garrelt Verhoeven Het kookboek van Nederland
onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten
Canon van 100 invloedrijke kookboeken en gerechten uit de Nederlandse geschiedenis. Deze canon omvat werken van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot hedendaagse bestsellers. Met afbeeldingen in kleur en zwart-wit.
Non-fictie
Nederlands | 357 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2024
Gedrukt boek
Ingrid Hofstra Het lekkerste uit Zweden
60 must eat gerechten
Verzameling recepten uit de Zweedse keuken. Met kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Hilal Kayis Sungur Het lekkerste uit Turkije
60 must eat gerechten
Verzameling van zestig Turkse recepten, met informatie over het land, de keuken, de ingrediënten en de culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Marita van der Vyver Een jaar koken in de Provence
een culinaire memoire met recepten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
TLC Fotostudio Tasty tapas
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Ruth Rogers | Rose Gray | Sian Wyn Owen | Joseph Trivelli River Cafe 30
Non-fictie
Nederlands | 311 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Louise Pickford La paella
recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
François-Régis Gaudry | Alessandra Pierini | Stéphane Solier | Ilaria Brunetti Proeven van Italië
Verzameling gerechten uit de Italiaanse keuken, met historische en culturele achtergronden en aandacht voor gastronomie en voedingswetenschap. Met illustraties, foto’s en kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
De Zilveren Lepel bakboek
taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten
140 recepten voor zoetigheden uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Asterisk* De zilveren lepel pasta
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Francis van Arkel De Nederlandse keuken
traditionele Nederlandse recepten; traditional recipes from the Netherlands
Non-fictie
Engels | Nederlands | 96 pagina's | Veltman, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Russell Norman Brutto
de (briljant) eenvoudige keuken van Florence
Verzameling recepten uit de Toscaanse keuken, door chefkok Russel Norman. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 312 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Big Mamma's cucina popolare
Italiaanse klassiekers met een hedendaagse twist
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek