Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 76)
Peetra van der Knaap 12x wijn weekendje weg in NL
ontdek de buitengewone wereld van de Nederlandse wijn
Toeristische gids voor de beste Nederlandse wijngaarden en horecagelegenheden waar hun wijn geschonken wordt.
Non-fictie
Nederlands | 286 pagina's | Trichis Publishing, Rotterdam | 2020
Gedrukt boek
Voedingscentrum Nederlandse Voedingsmiddelentabel
Non-fictie
Nederlands | 172 pagina's | Stichting Voedingscentrum Nederland, Den Haag | 2020
Gedrukt boek
De ark van de smaak in Nederland
Verhalen en geschiedenis van honderd oude voedselsoorten, rassen en gewassen die horen bij onze geschiedenis, ons landschap en onze cultuur.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Slow Food Nederland, Zutphen | 2021
Gedrukt boek
Roel Mulder Verloren bieren van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Leendert Alberts | Rudi Bakker | Kees Volkers Canon van de Nederlandse biercultuur
een tijdreis door de Nederlandse bierhistorie
Overzicht van de geschiedenis van de Nederlandse biercultuur. Met kleurenfoto's, kaarten en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Birdy Publishing BV, Zwijndrecht | 2023
Gedrukt boek
Janny van der Heijden Smaakpalet van de Lage Landen
vier eeuwen eetcultuur in beeld
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Mariëlla Beukers Wijn van eigen bodem
ontdek de lekkerste Nederlandse wijnen
Stand van zaken op het gebied van de Nederlandse wijnbouw, met informatie over verkooppunten, restaurants en bijpassende recepten.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | SimplifyLife, Baarn | 2015
Gedrukt boek
Beri Shalmashi | Jinaw Shalmashi Taste of home
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Marleen Willebrands De verstandige kock
proef de smaak van de 17de eeuw
Kookboek met recepten uit de 17e eeuw, en historische achtergrond van de periode.
Non-fictie
Nederlands | 360 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Raoul van Neer Craftbeer
een rondje langs 44 unieke Nederlandse brouwerijen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Mo'Media, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Jonah Freud | Cijn Prins Zeelust
van Texel tot Zeeland; culinaire kustgids
Gids met culinaire adressen aan de Nederlandse kust.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Jan Machiel Van Bragt | Toon van den Reek De Biericonen der Lage Landen
Beschrijving van de producenten en de productiewijze van bijna dertig klassieke bieren uit België en Nederland.
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Birdy Publishing BV, Zwijndrecht | 2017
Gedrukt boek
Marianne Meijerink Buurtsuper! kookboek
wegwijs in Turkse en Marokkaanse winkels
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Marianne Meijerink, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Janny de Moor | Nico de Rooij | Albert Tielemans Vorstelijk tafelen in Nederland
onze vaderlandse kookgeschiedenis
Overzicht van de culinaire ontwikkeling in Nederland vanaf het begin van de jaartelling, met recepten van vorstelijke gerechten en 150 andere gerechten uit de Nederlandse kookgeschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | [Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst], [Heemstede] | 2014
Gedrukt boek
Frits Dunnink Het grote bierboek
Informatie over bier en brouwen, met verhalen uit het heden en verleden en tips over brouwerijen in Nederland en België. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2023
Gedrukt boek
Onze smaak
wat Nederlanders eten en drinken; een overzicht in woord en beeld
Producten of gerechten (150), ook specialiteiten, uit de nationale keuken en de streekkeukens, alfabetisch op naam uitvoerig beschreven en geïllustreerd.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Terra, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Geert-Jan Vis | Denise Maljers | Stan Beurskens Wijn van Nederlandse bodem
Onderzoek uitgevoerd door TNO naar de samenhang van de Nederlandse wijn met de geologie.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Uitgeverij Terra, Houten | 2015
Gedrukt boek
Anja Helmink Het geheim van de bakker
bakkersverhalen en -recepten uit heel Nederland
Achttien bakkers geven hun geheimen prijs en vertellen samen het verhaal van de rijke bakkershistorie in Nederland.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | De Banier, Apeldoorn | 2017
E-book
Sun Li De zoetzure smaak van dromen
het familieverhaal achter een Chinees restaurant
Familieverhaal over het opgroeien in een Chinees restaurant in Nederland.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's (ePub2, 0,5 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2016
E-book
Christianne Muusers | Marleen Willebrands | Alexandra van Dongen Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus uit 1593
proef de smaak van de 16de eeuw
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Sterck & De Vreese, [Gorredijk] | 2020
Gedrukt boek