Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 40)
Yotam Ottolenghi | Tara Wigley | Esme Howarth Simple
Non-fictie
Engels | 308 pagina's | Ebury Press, London | 2018
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book
Mas van Putten | Carl Lemette Soul food
Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek Soul food de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Denise Kortlever All-day bowls
de allerlekkerste gerechten in een kom
De allerlekkerste gerechten in een kom Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 55 MB) | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Comité gastronomique Larousse gastronomique
Non-fictie
Nederlands | 1278 pagina's | Kosmos-Z&K Uitgevers, Utrecht [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Vitataal The really quite good British cookbook
Non-fictie
Nederlands | 426 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Annabel Langbein De free range cook
pure gerechten uit Nieuw-Zeeland
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2012
Gedrukt boek
Sepideh Sedaghatnia 69 food & wine affairs
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | Lannoo, Tielt | 2016
Gedrukt boek
Elizabeth David Elizabeth Davids beste recepten
meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2010
Gedrukt boek
Marleen Willebrands De eerlijke keuken anno 1785
44 gevarieerde keukenrecepten gebaseerd op Limburgs handschrift
Non-fictie
Nederlands | 129 pagina's | Mooi Limburgs Boekenfonds, [Sittard] | 2008
Gedrukt boek
Cornelia Trischberger Basic cooking with kids!
140 lievelingsrecepten van kinderen gezond en snel klaar
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2005
Gedrukt boek
Eke Mariën 100× Hollands
de 100 meest gegeten gerechten van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Reitse Spanninga Lekker ite
4 seizoenen lang
Non-fictie
Nederlands | Westerlauwers Fries | 151 pagina's | Afûk, Leeuwarden | 2011
Gedrukt boek
Vivien de Laak My world of cooking
Non-fictie
Engels | Nederlands | 253 pagina's | Vivienne Studio, Tricht | 2016
Gedrukt boek
C.J. Wannée Kookboek van de Amsterdamsche huishoudschool
Facsimile heruitgave van het oorspronkelijke kookboek uit 1910 van de Amsterdamse Huishoudschool.
Non-fictie
Nederlands | 394 pagina's | Edition Fac Simile, Doesburg | 2015
Gedrukt boek
Jeroen Meus Plat préféré
Non-fictie
Nederlands | 334 pagina's | Van Halewyck, Leuven | 2010
Gedrukt boek
Nigel Slater Smakelijk
wat zullen we vandaag eens eten?
Non-fictie
Nederlands | 448 pagina's | Fontaine Uitgevers, Abcoude | 2003
Gedrukt boek
Reitse Spanninga Lekker ite mei Reitse
resepten fan Reitse Spanninga
Non-fictie
Westerlauwers Fries | 135 pagina's | Útjouwerij Fryslân, Ljouwert [Leeuwarden] | 2008
Gedrukt boek
Mauro Colagreco | Laura Colagreco Under the sign of the moon
"Step into the magical and delicious world of chef Mauro Colagreco's Mirazur, the three-Michelin-starred restaurant situated along the French Riviera at the foot of the mountains and overlooking the sea. Colagreco's much-lauded cuisine takes its inspiration from the natural world and the terroir surrounding Mirazur; his personal garden, which brims with aromatic herbs and fragrant citrus trees just across from the restaurant; his Italian Argentinian heritage; and his background training with leading...
Engels | 293 pagina's | Abrams, New York | 2023
Gedrukt boek
Black food
stories, art & recipes from across the African diaspora
Engels | 309 pagina's | 4 Color Books, an imprint of Ten Speed Press, California | 2021
Gedrukt boek