Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 71)
Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002
Gedrukt boek
Tefke van Dijk Can I have some of your famous hot sauce
recipes and backstage stories
Non-fictie
Engels | Nederlands | 351 pagina's | Doornroosje, Nijmegen | 2018
Gedrukt boek
The Gourmand's lemon
a collection of stories and recipes
De citroen in de kunst en recepten.
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange | Ingmar Niezen | Chantel Veer Dutch cooking today
Recepten uit de Nederlandse keuken.
Non-fictie
Engels | 125 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Emanuela Caldirola Sierlijk garneren met groente en fruit
Non-fictie
Engels | 118 pagina's | Forte Uitgevers, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Marijke Timmerman The true size of food
about our absurd ways with food
Rijk geïllustreerd boek waarin de auteur en ontwerper op een visuele manier kijkt naar hoe wij met voedsel omgaan.
Non-fictie
Engels | 151 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Fridaus Yussuf Ramadan delights
South Asian recipes for the Holy Month; revitalize your Iftar and Suhoor tables with traditional South Asian dishes, perfect for Ramadan.
Non-fictie
Engels | 232 pagina's | [Bookmundo], [Rotterdam] | 2024
Gedrukt boek
Mauro Colagreco | Laura Colagreco Under the sign of the moon
"Step into the magical and delicious world of chef Mauro Colagreco's Mirazur, the three-Michelin-starred restaurant situated along the French Riviera at the foot of the mountains and overlooking the sea. Colagreco's much-lauded cuisine takes its inspiration from the natural world and the terroir surrounding Mirazur; his personal garden, which brims with aromatic herbs and fragrant citrus trees just across from the restaurant; his Italian Argentinian heritage; and his background training with leading...
Engels | 293 pagina's | Abrams, New York | 2023
Gedrukt boek
Claudia Lenz Groot handboek koken
kooktechnieken van A tot Z
Non-fictie
Engels | 480 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek
Rami Abrams | Vicky Abrams Keto diet for dummies®
Non-fictie
Engels | 350 pagina's | Hoboken, New Jesey, John Wiley & Sons, Inc. | 2019
Gedrukt boek
Machteld Smid Dutch cook book
Non-fictie
Engels | 80 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Filippo Rosata | Tim Barclay | Stefania Evangelisti Vegan pizza
deliciously simple plant-based pizza to make at home
Engels | 144 pagina's | Kyle Books, London | 2020
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek
Heleen A.M. Halverhout Dutch cooking
Eenvoudige recepten.
Non-fictie
Engels | 144 pagina's | De Driehoek, Amsterdam | 1982
Gedrukt boek
Gareth Whitton | Catherine Way Tarts Anon
sweet and savoury, tart brilliance
Non-fictie
Engels | 207 pagina's | Hardie Grant Books, Berkely, Victoria | 2024
Gedrukt boek
Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Joe Yonan Cool beans
the ultimate guide to cooking with the world's most versatile plant-based protein, with 125 recipes
Non-fictie
Engels | 233 pagina's | Ten Speed Press, California, New York | 2020
Gedrukt boek
Corey Lee Benu
Recepten van de van oorsprong Koreaanse chefkok die in San Francisco restaurant Benu runt.
Engels | 244 pagina's | Phaidon, London | 2015
Gedrukt boek