Zoekresultaten
Resultaat 21 - 26 (van 26)
Stuart Farrimond The@Science of Spice
understand flavour connections and revolutionize your cooking
Engels | 224 pagina's | 2018
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver | James Verity 5 Ingredients
Quick & easy food
Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, part of Penguin Random House group of companies, London | 2017
Gedrukt boek
Elizabeth David Elizabeth David's Christmas
Recepten voor Kerstmis van de bekende Britse schrijfster, vaak traditioneel maar ook geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keukens.
Non-fictie
Engels | 209 pagina's | David R. Godine, Boston | 2008
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's friday night feast
cookbook
Non-fictie
Engels | 252 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, [London] | 2018
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie cooks Italy
Non-fictie
Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018
Gedrukt boek