Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 63)
Keda Black 1 basisgerecht, 3 bonusgerechten, 0 restjes
meer dan 80 recepten
Eerst genieten van het hoofdgerecht en vervolgens met de ʹrestjesʹ weer twee tot vier nieuwe gerechten maken.
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Becht, Haarlem | 2020
Gedrukt boek
Maartje Borst Very merry vegan december
60× uitpakken voor sint, kerst en oud & nieuw; 100% feest voor iedereen!
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Studentenkookboek
met katerkost, examenkost, veggie, zero waste, party & comfort food
Heb je nog weinig ervaring met koken? Lees hoe je eenvoudige recepten maakt met niet al te veel ingrediënten voor alle maaltijden en feestjes. Uitleg van allerlei recepten voor o.a. een supersoep, katerkebab, goed gevulde wrap, gezonde wok of een carrot cake. Met een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2020
Gedrukt boek
Paul Shapiro Nooit meer slachten
hoe kweekvlees ons bord en de wereld zal veranderen
Overzicht van de actuele stand van zaken betreffende de productie van kunstvlees als vervanging voor vlees van dieren als voedingsmiddel.
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Van Halewyck, Kalmthout | 2019
Gedrukt boek
Demian van der Reijden De prijs van mijn koffie
Uitgebreide informatie over allerlei aspecten van koffie, zoals de teelt, milieu en duurzaamheid, handelsketen en eerlijke beloning en de toekomst.
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Concreet Advies, [Utrecht] | 2020
Gedrukt boek
Michiel Bussink Eten uit de buurt
haal alles uit je voedselcirkel
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | SimplifyLife, Baarn | 2015
Gedrukt boek
Sandra Cornelissen Kook het lekker zelf!
Maak zelf vegetarische roti of een sperziebonenschotel met pindasaus. Tien recepten worden stap voor stap, met zo'n 30 tot 50 kleine foto's, uitgelegd. Met paginagrote sfeerfoto's in kleur. Voor (autistische) kinderen, met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Uitgeverij SWP, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Bart van Olphen | Joël Broekaert Bart's fish tales
recepten & verhalen van duurzame visserijen over de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 415 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Janneke Vreugdenhil We ♥ groente
kookboek voor vega's, vegans & andere groentegekken
Gevarieerde groenterecepten voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten.
Non-fictie
Nederlands | 277 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Lisa Casali Ecologisch koken
bewust en gezond koken zonder verspilling
Non-fictie
Nederlands | 245 pagina's | Librero, [Kerkdriel] | 2015
Gedrukt boek
Friso Schotanus De beste sigaret voor uw gezondheid
hoe roken de wereld veroverde
Geschiedenis van de opkomst, de bloei en de teruggang van de sigaret in de westerse wereld.
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Stuart Ovenden Uit de boomgaard
recepten van boom tot bord
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Jan-Willem van der Hek Dat smaakt naar meer
ontdek de wijn die bij jou past
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Roelina Dijk Veilig voedsel
microbiologische principes, chemische en fysische factoren
Alle aspecten over de veiligheid van ons voedsel en daarmee onze gezondheid.
Non-fictie
Nederlands | 233 pagina's | Boom, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Ronald Giphart | Jacques Hermus De slager
een pleidooi voor minder vlees en meer slagers
Relaas over de geschiedenis en toekomst van het slagersambacht en pleidooi voor een herwaardering van het vak.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's (ePub2, 24 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
E-book
Janine Jansen Uit blik
Verzameling van zestig recepten die bereid kunnen worden met ingrediënten uit blik. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 162 pagina's (ePub3, 17 MB) | L.S., Amsterdam | 2023
E-book
Rob Blijleven Wijn in Nederland
een wondermiddel voor economie & gezondheid
Geschiedenis van de rol van wijn in de Nederlandse cultuur en economie van de zeventiende eeuw tot het eind van de twintigste eeuw. Met foto’s en illustraties in kleur en zwart-wit.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's (ePub2, 20 MB) | Walburg Pers, Zutphen | 2022
E-book
Bianca Bartels Brood op de plank
een familiekroniek van drie generaties warme bakkers
Verhalen en anekdotes over drie generaties broodbakkers uit Purmerend, die in de jaren negentig hun bedrijf moesten beëindigen. Met zwart-witfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 13 MB | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2023
E-book
Bart van Olphen | Joël Broekaert Bart's fish tales
recepten & verhalen van duurzame visserijen over de hele wereld
In dit boek laat ik je niet alleen zien hoe leuk en eenvoudig het is om een heerlijk visgerecht op tafel te zetten, maar ook hoe wij er zorg voor kunnen dragen dat ook volgende generaties van vis kunnen blijven genieten. Samen met de wereldberoemde fotograaf David Loftus leefde, viste en kookte ik met de mannen, vrouwen en kinderen van 's werelds meest duurzame visserijgemeenschappen. Vissers die op een verantwoorde manier hun vis vangen en daarmee een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld. ...
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's (ePub3, 90 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Stichting voor de Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek Je bent wat je leest
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Stichting CPNB, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek