Zoekresultaten
Resultaat 21 - 27 (van 27)
Bruno Vanspauwen Klare wijn
de wereld van de wijn, de wijnen van de wereld
Bundeling van ruim honderd wijncolumns, die eerder in het Vlaamse dagblad De Standaard zijn gepubliceerd.
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | Standaard Uitgeverij, Antwerpen | 2005
Gedrukt boek
Puck Kerkhoven Eten uit de krant
met de seizoenen mee
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | De Boekenmakers, [Eindhoven] | 2008
Gedrukt boek
Jan Hilco Frijlink Het derde zintuig
vlinderlichte wijnverhalen
Bundel met 26 columns rondom wijn.
Non-fictie
Nederlands | 87 pagina's | BDU Boeken, Barneveld | 2014
Gedrukt boek
Joep Habets Kliekjes
Bundel artikelen over culinaire trends en eetcultuur.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Marcus Huibers Huibers heeft honger
de beste verhalen en recepten van Marcus Huibers
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Balans, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Peter Jacobs De avonturen van de thuiskok
heerlijk gemakkelijke recepten voor de liefhebber
Dertig culinaire columns, eerder verschenen in de Belgische krant De Standaard, met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2005
Gedrukt boek
Jonah Kahn Eetymologie
de oorsprong van gerechten en ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2002
Gedrukt boek