Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 66)
Joël Broekaert De Librije
het recept
Kijkje in de keuken van het bekende Zwolse driesterrenrestaurant, waarbij de Nederlandse culinair journalist (1982) het succes van het restaurant ontleedt aan de hand van gesprekken met eigenaren Jonnie en Thérèse Boer en een blik op beproefde Librije-recepten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | WBOOKS, Zwolle | 2023
Gedrukt boek
Patrick Cornillie | Kristien Hansebout Bierfietsboek België
30 originele fietsroutes langs abdijen en brouwerijen
Gids om het fietsen en het genieten van speciaalbieren te combineren.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Gyvel Young-Witzel Het sprankelende verhaal van Coca-Cola
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Raoul van Neer Craftbeer
een rondje langs 44 unieke Nederlandse brouwerijen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Mo'Media, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Jan Machiel Van Bragt | Toon van den Reek De Biericonen der Lage Landen
Beschrijving van de producenten en de productiewijze van bijna dertig klassieke bieren uit België en Nederland.
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Birdy Publishing BV, Zwijndrecht | 2017
Gedrukt boek
Alek Dabrowski De vrijheid van drinken
Rotterdamse kroegverhalen uit de vorige eeuw
Bundel verhalen, herinneringen en beschouwingen over bezoeken aan kroegen in Rotterdam.
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | Studio Kers, Oud-Beijerland | 2020
Gedrukt boek
Reinold Vugs Bon Chef!
De Swaen van Cas Spijkers
Culinaire geschiedenis van het twee-sterrenrestaurant De Swaen van Cas Spijkers.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Reinold Vugs, [Zoetermeer] | 2021
Gedrukt boek
Hans van Wolde | Demy Janssen | Jo Cortenraedt Brut, dat ben je zelf
Persoonlijk getint kookboek waarin de chefkok zesentwintig recepten presenteert en vertelt over het ontstaan van zijn restaurant Brut172 en het opleiden van een nieuwe generatie vakmensen.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Chapeau Magazine, Maastricht | 2022
Gedrukt boek
Tessel de Heij | Do de Heij | Eva de Jong Gebrouwen door Vrouwen
van brouwhobby tot succesvol biermerk
Advies voor hobbybrouwers die professioneel willen worden, door twee brouwende vrouwen.
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's (ePub2, 33 MB) | Boekerij, Amsterdam | 2020
E-book
David A. Kessler Laat je niet volvreten
hoe de voedselindustrie schade toebrengt aan onze gezondheid
Non-fictie
Nederlands | 366 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Evert Heintz Flow for life
Discover your unprecedented capabilities with the pyramid of insight
"Suddenly the ground disappeared from under my feet and I fell into the abyss. During my 15 meter fall I landed on a snow bridge which saved my life as the crevasse was at least fifty meters deep." As a person you can do much more than you think! In this fascinating book you will learn to discover your unprecedented capabilities and thus increase the flow and energy in your own life. After a near-death experience, author and mountaineer Evert Heintz learned to look differently at his energy. He developed...
Engels | 268 pagina's (ePub2, 12 MB) | Heintz, Heemskerk | 2024
E-book
Annemieke Hendriks De tomaat en de bizarre wereld van vers voedsel
Onderzoek naar de wereld van teelt van, en handel in vers voedsel in Europa, waarbij de tomaat speciaal uitgelicht wordt.
Non-fictie
Nederlands | 380 pagina's (ePub2, 3,3 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2016
E-book
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 347 pagina's (ePub2, 4,2 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
E-book
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt Andere kost
een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Jaap Seidell en Jutka Halberstadt maken in hun nieuwe boek ‘Andere kost’ inzichtelijk hoe de grote problemen zich verhouden tot wat er op ons bord ligt. Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Wij worden ziek, de planeet wordt ziek: verandering is bittere noodzaak. Maar veel van de problemen waarvoor we ons gesteld zien zijn van een ontmoedigende schaal. Wie heeft de macht en verantwoordelijkheid om een ommekeer tot stand te brengen? Wat kun je zelf doen, en wat moeten we samen aanpakken? Wij,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Atlas Contact, Amsterdam | 2021
E-book
Jef Van den Steen Belgische trappisten- & abdijbieren
goddelijk lekker
Non-fictie
Nederlands | 443 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Pierre Pauquay Bierfietsboek België
een verfrissende manier om door België te fietsen
Verzameling van 40 fietstochten langs bierbrouwerijen in België, met beschrijvingen van bezienswaardigheden en eetgelegenheden. Met foto’s en kaarten in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Luster, Antwerpen | 2023
Gedrukt boek
André Troost Ober, er zit soep in mijn haar
De auteur observeerde als mystery guest de interactie tussen klanten en personeel in diverse horecagelegenheden en destilleerde daar anekdotes en leermomenten uit.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2019
Gedrukt boek
Lars Charas Blijven eten
recepten voor een gezonde wereld
Informatie voor iedereen die zich bezighoudt met voedsel, van productie tot bereiding. Van de ecologische voetafdruk van gewassen en landen tot recepten voor een duurzaam dieet.
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Wieger Favier Whisky van de Lage Landen
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Forte Uitgevers, Baarn | 2017
Gedrukt boek
Pierre Wind Patatje oorlog
het grote junkfoodboek
Vergelijkend warenonderzoek in het aanbod van snacks, aangevuld met toekomstverwachtingen en nieuwe, gezondere recepten.
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht [etc.] | 2008
Gedrukt boek