Zoekresultaten
Resultaat 381 - 400 (van 457)
Angelo Menta Grillmeester
finest outdoor cooking; rund en kalf, varken, gevogelte, lam, vis, groente en vega
Verzameling recepten voor de houtskoolgrill. Met praktische aanwijzingen en een overzicht van verschillende soorten barbecues. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 343 pagina's | REBO productions, [Noordwijkerhout] | 2022
Gedrukt boek
Jelle Beeckman The messy chef
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
Gedrukt boek
Yvon Jaspers Onze boerderij
(en nu zelf!)
Verzameling van meer dan zestig recepten en persoonlijke inzichten over kleinschalige, biologische landbouw in Nederland van tv-presentatrice Yvon Jaspers (1973).
Non-fictie
Nederlands | 313 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022
E-book
Yvette van Boven Van Boven in het wild zakboek
Gids met planten die in het wild geplukt kunnen worden, met vegetarische recepten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub3, 183 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Bart Van Loo Mijn Frankrijk
literatuur, cuisine, erotiek en chanson
Van Brel tot Balzac, van Château Pétrus tot Chateaubriand en van De Sade tot Brigitte Bardot – in Mijn Frankrijk is voor het eerst alles bijeengebracht wat Bart Van Loo over Frankrijk schreef in Chanson en de Frankrijktrilogie. In duizend-en-enige bladzijden gidst hij ons genereus en aanstekelijk door zijn Frankrijk, langs geschiedenis en muziek, reizen en lezen, eten en drinken, seks en erotiek. Vlot, erudiet en bevlogen. Helemaal à la Van Loo dus. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 1200 pagina's (ePub2, 42 MB) | De Bezige Bij, Amsterdam | 2022
E-book
Wim Ballieu Nog meer ovenschotels
Verzameling recepten voor ovenschotels. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2022
Gedrukt boek
Brenda Keirsebilck My love for speculaas
basisrecepten en desserts met het overheerlijke koekje
Vijftig recepten voor speculaaskoekjes en -desserts. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Angelo Menta Rooksignalen
spelen met vuur; barbecueën, koken, roken
Verzameling barbecue-, grill- en open vuurrecepten. Met beschrijvingen van verschillende methoden en technieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | REBO Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Jan van Cleeff 2-over-1 voor iedereen
Een praktische handleiding voor het leren van het 2-over-1 biedsysteem in bridge.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | BBS, [Utrecht] | 2022
Gedrukt boek
Weight Watchers Het WW PersonalPoints™ kookboek
Non-fictie
Nederlands | 308 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Floor van Dinteren Echte mannen koken ook!
recepten voor hongerige kerels
Recepten voor eenvoudige en snelle gerechten, gericht op mannen.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Image Books™, Veghel | 2022
Gedrukt boek
Weight Watchers 365 dagen
mix & match ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes in meer dan 1 miljoen combinaties
Kookboek met 365 afslankrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Marije Vogelzang Lick it
challenge the way you experience food
Gids met uitdagingen om de relatie met eten te herontdekken. Met kleurenillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Karin Gaillard | Teuntje Klinkenberg Kunst en koken
kookboek van Keramiekmuseum Princessehof
Verzameling internationale gerechten bedacht door toonaangevende chef-koks, culinair schrijvers, bakkers en andere bevlogen foodies, geïnspireerd op museaal, soms eeuwenoud serviesgoed. Met veel kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 416 pagina's | 2023
Gedrukt boek
Stefanie Van Haudenhove | Tom Botte Onze smaken van Zuid-Frankrijk
de plant-based keuken van Stefanie; la cuisine végétale de Stefanie
Sfeervolle foto's van een restaurant in Zuid-Frankrijk, aangevuld met recepten op plantaardige basis.
Non-fictie
Frans | Nederlands | 150 pagina's | Stichting Kunstboek, [Oostkamp] | 2022
Gedrukt boek
Alida Babel Het Cassave kookboek
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Stichting Babel Food Resort, Plantage Republiek, Suriname | 2022
Gedrukt boek
Regenbogen haken
15 kleurrijke haakpatronen
Vijftien haakpatronen van verschillende haaksters met het regenboogthema voor bijvoorbeeld een deken, sjaal, sokken of knuffel.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Wendy van Delden The winter collection
Werkbeschrijvingen voor het haken van een voorwerpen en kledingstukken in winterkleuren.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's | Scheepjes®, [Tynaarlo] | 2022
Gedrukt boek