Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 401 - 420 (van 834)

Filteren

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Nicolas Stromboni De keuken van Corsica

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Fontaine uitgevers, [Hilversum] | 2017

    Gedrukt boek

  • Amy Zhang | Julie Zhang The dumpling sisters

    meer dan 100 Chinese familierecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • De zomer van De zilveren lepel

    Non-fictie

    Nederlands | 432 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2011

    Gedrukt boek

  • Tieme Hermans Noosh-e-Jaan

    een culinaire wereldreis per fiets

    Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Frank Bordoni Mamma mia

    Italiaans eten zoals Mamma het maakte

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2010

    Gedrukt boek

  • Lizzie Mabbott Chinatown kitchen

    van noedels tot nuac cham; heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016

    Gedrukt boek

  • Judy Bastyra | Becky Johnson Minibijbel Thaise keuken

    pittige en exotische recepten uit Thailand

    Non-fictie

    Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012

    Gedrukt boek

  • Carla Bardi Sushi

    stap voor stap, met foto's en filmpjes; meer dan 70 fantastische recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015

    Gedrukt boek

  • Loes Janssen-Miraglia Sicilicious

    een culinaire ontdekkingsreis door Sicilië

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2010

    Gedrukt boek

  • Paulami Joshi De bijbel van de Indiase keuken

    Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken

    van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione

    DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken

    van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen

    De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Fictie

    Nederlands | 544 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Leuk Zeeuws koken

    Non-fictie

    Nederlands | 111 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, [Goes] | 2019

    Gedrukt boek

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Non-fictie

    Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Mounir Toub Chef Toub

    lekker Arabisch; kook & eet met heel veel liefde en plezier

    Toub presenteert een gevarieerde mix van traditionele en eigentijdse gerechten uit de hele Arabische wereld. Uitgebreid voor speciale gelegenheden maar ook simpelere voor elke dag.

    Non-fictie

    Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 38 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Anne Scheepmaker Stamppotten

    Non-fictie

    Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2003

    Gedrukt boek

  • Yvon Jaspers De keukentafel van het Noorden

    fika, hygge en maak je leven zo lekker møgelijk

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken zien. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar en vooral heerlijk eten uit het Noorden. Op zoek naar rustiek, lokaal en écht. Geen liflafjes, geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, braden, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van...

    Non-fictie

    Nederlands | 242 pagina's (ePub3, 76 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Sarogini Kamalanathan Sarogini's Sri Lanka food

    Non-fictie

    Nederlands | 188 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 18
  3. 19
  4. 20
  5. 21 (actief)
  6. 22
  7. 23
  8. 24
  9. 25
  10. 42
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Bord-, denk- en kansspelen
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek813
  2. E-book21

Voor

  1. Volwassenen833
  2. Jeugd5

Inhoud

  1. Non-fictie824
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten834
    1. Basiskookboeken101
    2. Bekende Chefs46
    3. Vegetarisch39
    4. Dieet & Gezond23
    5. Bakboeken13
    6. Drankboeken4
  2. Reizen & Vrije Tijd18
  3. Gezin & Gezondheid8
  4. Geschiedenis & Politiek5
  5. Mens & Maatschappij4
  6. Filosofie & Religie3
  7. Literatuur & Romans2
  8. Hobby1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd4

Auteur

  1. Francis van Arkel12
  2. Claudia Roden8
  3. Dan Toombs8
  4. Ghillie Başan8
  5. Vitataal8
  6. Sabrina Ghayour7
  7. Tim Anderson7
  8. Jody Vassallo6
  9. Karen Groeneveld6
  10. Tessa Kiros6
  11. Asterisk*5
  12. Ciska Cress5
  13. Aretha Waal4
  14. Ching-He Huang4
  15. Cornelia Schinharl4
  16. Elizabeth David4
  17. Francis Kuijk4
  18. Kwoklyn Wan4
  19. Martha Waal4
  20. Meera Sodha4
  21. Merijn Tol4
  22. Moreen Waal4
  23. Mounir Toub4
  24. Onno H. Kleyn4

Taal

  1. Nederlands818
  2. Engels20
  3. Westerlauwers Fries2
  4. Indonesisch1

Jaar

  1. 20251
  2. 202424
  3. 202348
  4. 202238
  5. 202144
  6. 202040
  7. 201960
  8. 201849
  9. 201742
  10. 201648
  11. 201536
  12. 201439
  13. 201316
  14. 201227
  15. 201123
  16. 201020
  17. 200932
  18. 200822
  19. 200721
  20. 200618
  21. 200526
  22. 200436
  23. 200323
  24. 200226
  25. 20019

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken